mala.wiedzma.
Fanka BB :)
A kiedy masz termin u gina na potwierdzenie?To termin mamy właściwie ten sam
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz termin u gina na potwierdzenie?To termin mamy właściwie ten sam
WitajHej dziewczyny. Mogę się do Was przyłączyć? Kalkulatory mi pokazują 4 tydzień ciąży. Test robiłam 16.01u gina jestem umówiona 29.01 ja potwierdzenie
data porodu z apek pokazuje między 28, a 30.09
Dziękuję, ale zobaczymy, czy takie spokojne będą. Już od wczoraj straszne nudności mnie złapały. Teraz leżę na kanapie w jednej pozycji, to jakoś idzie, ale jak już się rusze, to dramat [emoji14]Witaj![]()
Spokojnych 8 mc![]()
Takie są uroki :0 Też mialam tak kilka dniDziękuję, ale zobaczymy, czy takie spokojne będą. Już od wczoraj straszne nudności mnie złapały. Teraz leżę na kanapie w jednej pozycji, to jakoś idzie, ale jak już się rusze, to dramat [emoji14]
Czyli jest nadzieja, że szybko przejdzie? To pocieszająceTakie są uroki :0 Też mialam tak kilka dni![]()
A wiece jak jest z lataniem samolotem bo 10 lutego mam lecieć...to będzie 8 tydzień. Jeszcze popytam ginekologa ale robię wywiad czy macie może jakieś info![]()
Zależy od dniaCzyli jest nadzieja, że szybko przejdzie? To pocieszające
Ja bym nie leciała w ciąży , ale to JAJa lecę za tydzień z hakiem, będzie to u mnie rozpoczęcie 10 tygodnia. Jeżeli wszystko jest ok, nie ma przeciwskazań. Potwierdził mi lekarz, bo też dla spokoju spytałam [emoji4].
![]()
Ja bym nie leciała w ciąży , ale to JA![]()
SzalonaJa dość często podróżuję i ostatni lot mam zaplanowany na kwiecień, a to będzie już po 20tc. To będzie dopiero ciekawe [emoji4]. Linie lotnicze pozwalają chyba do 32 lub 35tc. Chyba po 20tc potrzebna jest pisemna zgoda lekarza.