Mimi93
Fanka BB :)
Dziękuję serdecznie :*Na pewno zbadaj tarczycę. W ciąży możesz wpasc w niedoczynność, bo dzidziuś podbiera hormony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję serdecznie :*Na pewno zbadaj tarczycę. W ciąży możesz wpasc w niedoczynność, bo dzidziuś podbiera hormony.
Napewno będziesz spokojniejsza jak zrobisz betę przed usg, a pozatym gin może o nią poprosić i będziesz miała świeża.Dzień dobry ja dziś trochę mniej z bólami ale czuje ten brzuch cały czas... nie wiem czy iść na kolejna bete czy czekać do usg ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
podwyższona dawkę eutoryrexu?mam podwyższona dawkeTo ciebie też czeka picie glukozy po pierwszej wizycie [emoji14] szykuj się [emoji14]
A u Endo byłaś? Masz podwyzszona dawkę?
Napewno będziesz spokojniejsza jak zrobisz betę przed usg, a pozatym gin może o nią poprosić i będziesz miała świeża.
Ja bym zrobiłaUsg mam 25 stycznia to moze w przyszłym tygodniu zrobię licząc co dwa dni to we wtorek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj sie oczywiście wybralam do pracy i co.. dzisiaj objawy 2x mocniejsze, mokry kaszel.Pod kocyk a nie do pracy [emoji2]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam u diabiatelog ale nie zleciła mi krzywa cukrowa.Ale powiedziała że na czczo mam wysokie cukry wychodzą ponad 90 a powinno być do 90 więc jak do pt lub pon nie wyregulują się to insulina na noc bo już nie wiem jeszcze ketony w moczu wychodzą ++ 50mg/dlDzień dobry ja dziś wolne, jak cudnie <3 wyprawiałam Młodą do przedszkola i teraz grzeje się w łóżeczku. W sam raz wzięłam to L4, bo obudziłam się z katarem, kichając i prychajac. Dziś muszę ogarnąć wizytę u endokrynologa (tzn zarejestrować się), z badaniami poczekam chyba do poniedziałku, bo gin na pewno coś dołoży, do tego co wypisał ten na nfz. Czeka mnie test obciążenia glukozą, na samą myśl mi nie dobrze, a myśl, że potem pewnie dieta/insulina sprawia, że mam ochotę już zostać w tym łóżeczku [emoji14]
@tola_tola Ty też masz io, dobrze pamiętam?
Ja bym zrobiła