reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Miłego dnia dziewczyny!! Samych dobrych wieści!!!
Ja się przebudzilam, ze stresu.
Hej Kochana dzień dobry, zaparz sobie rano melisę z miodem i cytryną i wypij na wyciszenie. Pogłaszcz się po brzuszku i powtarzaj w kółko ze musisz być spokojna dla Maleństwa [emoji4] Niczym się nie martw bo wszystko będzie dobrze!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi93 powodzenia, trzymam kciuki żeby było wszytsko dobrze :)
Dzięki wielkie dziewczyny za te doświadczenia i dobre słowo. Tak zrobię to się może w końcu uspokoję jak beta będzie dobrze rosła :)

Dzień dobry [emoji3]
Kawa już pachnie u mnie[emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mdłości dopadły i od wczoraj nawet nie mogę myśleć o kawie :( wieczorem (tzn o 18 :p) zamarzyłam o chlebie z masłem i mój kochany wstał i mi upiekł! [emoji7] [emoji7] plusy bycia w ciąży [emoji6]

Miłego dnia dziewczyny!

f2w3csqvilsnamac.png

Witajcie z rana naprodukowalyscie wczoraj ze nie da rady tego nadrobić
Witam nowe wrzesnioweczki wspaniałych 8 miesięcy
Niestety trzeba wstać i musze młode powoli szykować do przedszkola a tak bym sobie jeszcze polezala. Mi tez ostatnio kawa nie bardzo wchodzi czasami wypije pół kubka i na tym koniec a przed ciaza to potrafiłam nawet 4 wypić i teraz zasypiam na stojąco przez cały

w57v3e3k7xowfzhz.png

Witajcie, spokojnego dnia zycze.
Kladlam się z mega bolacymi nogami i miednica. Wzielam no spe. A wstałam i jakby nigdy nic. Zaraz chłopaków do przedszkola wioze. Czyli znaczy ze mnie ze zmęczenia tak bolały. Chyba musze więcej odpoczywać...

Witam Dziewczyny....mam na imie Małgosia,jestem mamą 2 synów (9i 10 lat) a teraz w ciąży z maleństwem trzecim.planowanym w nowym domku:) nie pisałam wcześniej bo pracowalam...mialam mnostwo do roboty...pracuje w szkole.niestety do wczoraj.trafilam do szpitala z krwawieniem.to byla najgorsza noc w zyciu.strach...bo 2 poprzednie ciaze przebiegly ksiazkowo.lekarz stwierdzil ze dzidziuś ma się dobrze.ale dostalam leki,leze w szpitalu i odchodzę od zmyslow....są tu jakies mamy z takimi problemami?

Witam nową mamusie, ja tez mam dwone dzieci w wieku 9 i 10 lat a teraz oczekuje upragnionego trzeciego malenstwa, pracuje w przedszkolu i apropo na drugie imie mam Malgorzata. Jakiego podobienstwa gratjlacje wielkie i spokojnej ciąży życze

reklama
ja też się umówiłam do gina na 9 lutego, nie wiem czy wytrzymam :laugh2:
jak się nie wygadać rodzinie i znajomym? jak taka radość człowieka rozpiera :D
mówiłyście już rodzice? kiedy planujecie? myślałam o walentynkach - święto Miłości i te sprawy ;)

My planujemy powiedziec naszym rodzica na dzien babci i dziadka

Do góry