reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak jutro :)
13 dnia cyklu. Ten cykl był monitorowany i stymulowany clostilbegyt.

Jak to był 13 dzień cyklu to pewnie miałas na myśli pęcherzyki Graafa a ja (i może inne dziewczyny też) myślałam o tych w macicy gdzie powstaje zarodek i się zastanawiałam jak to możliwe, że tak wcześnie były widoczne ;) jutro pewnie zobaczysz pęcherzyk lub dwa w odpowiednim miejscu ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju ale zescie natrzaskaly postów [emoji23]

U mnie wie tylko moja mama i przyjaciółka [emoji4] chrzestny od mojej córki i w sumie już nikt [emoji39]
Powiem po usg.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Ah już nie mogę się doczekać aż zabije :) ale tyle się nasłuchałam o tych poronieniach..ze Twraz pełna obaw jestem...:(
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..

Ah już nie mogę się doczekać aż zabije :) ale tyle się nasłuchałam o tych poronieniach..ze Twraz pełna obaw jestem...:(
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..[/QUOTE

No ja biore duphaston 2x dziennie...
Moj 3 latek jeszcze wariuje znow dostalam brazowego plamienia

reklama
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..
Jeśli ciąża jest fizjologiczna, to nie potrzebne wspomagacze, nie przejmuj się. Nie nakręcaj się, spokojnie czekaj i afirmuj :)

Do góry