Ziucia2226
Aktywna w BB
To moja pierwsza ciąża wiec strasznie wariuje...ja plamienia żadnego ale jak w ostatnich dniach miałam obolałe piersi i bol brzucha to dziś nic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje Aniu ja wiem ze za bardzo panikuje, ale po prostu ta lekarka tak mnie nastawiła! Ale dziękuje za wsparcie!Jeśli ciąża jest fizjologiczna, to nie potrzebne wspomagacze, nie przejmuj się. Nie nakręcaj się, spokojnie czekaj i afirmuj![]()
A mnie dziś nieprzerwanie boli cmi ten brzuch![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak to był 13 dzień cyklu to pewnie miałas na myśli pęcherzyki Graafa a ja (i może inne dziewczyny też) myślałam o tych w macicy gdzie powstaje zarodek i się zastanawiałam jak to możliwe, że tak wcześnie były widocznejutro pewnie zobaczysz pęcherzyk lub dwa w odpowiednim miejscu
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę duphaston 2x1 ale ja po dwóch stratach jestem.Z pierwsza synkiem dostawałam od ok 7 tyg bo poszłam z plamieniem.To moja czwarta ciążaAh już nie mogę się doczekać aż zabijeale tyle się nasłuchałam o tych poronieniach..ze Twraz pełna obaw jestem...
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..
Jak Cię bardzo stresuje to zrób betę HCG i sprawdź jak przyrasta.Ja się pytałam z tymi objawami to lekarz powiedział abym się tym nie przejmowała bo nie muszą być non stop i codziennie.Z pierwszą żadnych nie miałam oprócz brak @.Dodał że beta książkowo przyrasta i nie ma co się stresować i doszukiwać.Na brzuch brzucha powiedział że może być bo macica się rozrasta i na wzdęcia też bo mnie męczą ale często chodzę siku to też może być pęcherz uciskany przez macicę bo się powiększaTo moja pierwsza ciąża wiec strasznie wariuje...ja plamienia żadnego ale jak w ostatnich dniach miałam obolałe piersi i bol brzucha to dziś nic...
Ja biorę duphaston 2x1 ale ja po dwóch stratach jestem.Z pierwsza synkiem dostawałam od ok 7 tyg bo poszłam z plamieniem.To moja czwarta ciąża
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom