MłodaMama93
Fanka BB :)
I mi wszystko zostało [emoji23]wszystkie kg
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślałam że przytyję multum ale dzisiaj coś zaczyna mi być strasznie niedobrze mało co wchodziI mi wszystko zostało [emoji23]wszystkie kg
Dziękuję, wiem że zdrowie dziecka jest najważniejsze ja zniosę wiele ale maleństwo musi mieć spokój. Najgorszej gdy ktoś kto jest Twoim szefem traktuje Ciebie jak swoją własność ale nie chce już tak dalej tego ciągnąć. Nie ma ludzi niezastapionych a obowiązki można przekazać - jutro mam rozmowę i zastanawiam się jak kobieta-szef przyjmie moją ciążę [emoji29]Paulina_wrzesien12 nie przejmuj się praca, szkoda zdrowia. Ja przez nią przekladalam plany osobiste itd w tym momencie odpuściłam zupełnie, chce przepracować jeszcze trochę i l4 (a moja praca właśnie jest nieodpowiednia dla ciąży, nie mam na myśli tylko stresu)
Ja ważyłam najmniej 49 kg najwięcej 67(wtedy leczyłam się sterydami ) teraz tak 57-60 (po świętach było 60 ale już spada [emoji16])I mi wszystko zostało [emoji23]wszystkie kg
Zdrowe podejście [emoji2][emoji8]Jejku dziewczyny tym się nie przejmuje mogę przytyć nawet 20 byle dzidziu był zdrowy [emoji4]a teraz ćwiczenia z Lewandowska Chodakowska 3 miechy i spalone
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwoniłam do lekarza,kazał mi przyjść za dwa tyg,beta powiedział że super nie muszę powtarzać,kwas foliowy mam brać i w razie co dzwonić jakbym się złe czuła albo jakieś plamienia się pojawiły