Życzę nowym mamusiom dużo zdrowia i samych dobrych wyników [emoji4] ja zrobiłam test 5 stycznia, piękne mocne dwie krechy a 13 stycznia już mieliśmy pierwsze usg, na którym Pani doktor uchwyciła tylko pęcherzyk, zarodek jej zaledwie "mignął" [emoji6]
Kochane piszę do Was z prośbą o poradę - to bardzo wczesna ciąża, zaczął się 6 tydzień ale muszę iść na zwolnienie. Moja praca wysysa ze mnie całą radość (a właściwie szefowa). Dzidziuś jest dla mnie cudem i blogoslawienstwem, bo pojawił się w momencie kiedy moje zdrowie psychiczne i w ogole moce przerobowe wysiadły.
Jestem zawalana całą masą poleceń na już, do tego dochodzi ciągła kontrola wykonywanych przeze mnie zadań, wpajanie przekonania, że muszę to zrobić, że nikt mnie nie zastąpi. Prosiłam o niewysyłanie mnie w delegacje całodniowe, ponieważ nie wyrabiam się z tym co już teraz mam, a dzisiaj dostałam kolejne polecenie wyjazdu. Jestem ciągle zestresowana, wręcz wystraszona tym co znów wymyśli. Jutro idę z zaświadczeniem o ciąży i informacja o odmowie wyjazdu w delegacje i rozważam danie sobie na luz i po prostu odejście na zwolnienie. Czuje, że dłużej już tak nie dam rady [emoji45]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom