reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Poszedł Hihi.
Nooo, na Maca też mam smaka. Właśnie wyskoczyła mi reklama KFC haha. Ogólnie słone za mną chodzi. Mąż mi zrobił wuzetkę i mu przykro, bo nie jem.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Za mną też [emoji16] nie jem w ogóle słodyczy [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Używałam bio oil. Nie pomógł. Na piersiach mam niewielkie, prawie niewidoczne. Na brzuchu spore, na udach mega, ale to jeszcze z okresu dorastania. Pokochałam je, coz mi pozostało [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Obawiam się że też będę miała jako dziecko byłam chuda jak patyk jak zaczęłam dorastać i nabierać kształtów to mam na pupie, wewnętrznej stronie ud i piersiach więc mnie raczej nie ominie

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, czy mozna dolaczyc do ekipy? Wyglada na to ze zostane mama wrzesniowego maluszkq, termin z kalkulatorow internetowych na 19.09. [emoji38] sprobuje nadrobic te strony, ktore tu naprodukowalyscie [emoji38]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy.Mi też wychodzi na 19.09

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@karmelovelatte - ja mam straszny ból jajników. Raz jest tak ze kłuje mocno prawy( i przeważnie najwcześniej on) a raz lewy. Dziś np tak mnie bolał prawy że aż ból na pachwinę u nogi się rozszedł i nie mogłam normalnie chodzić :( nie wiem czy jest to normalne. Najczęściej lekkie bóle mam z samego rana jak wstanę, cały dzień nic, a na wieczór czasem to się powtórzy. Plamienie czasem wstępuje mlecznobiałe.

Witajcie ;) melduje się i ja
Niestety nie nadrobiłam wszystkich postów wiec napisze tylko ze gratuluje wizyt serduszek pozytywnych testów i witam nowe mamusie ;) ja po zaliczeniu totalnego dola wczoraj dziś o niebo lepiej.... mimo iż nie udało mi się ani zalatwic tego co chciałam np jak badania prywatnie krwi.... bo potrzebuje skierowania od GP a ona mi nie do bo nie ma potrzeby tak samo z prywatnym usg również potrzebuje zaświadczenia od gp ale ona nie widzi potrzeby ..... ale w sumie po rozmowie z panią w klinice dziś z recepcji troszkę dałam na luz. Powiedziałam jej ze oprócz testu nie mam nic.... wizyta 1 wszą 27 lutego a ja się martwić zaczynam czy Ok wszystko ...
ale co ma być zle ..... wczoraj brzuch w okolicy pępka bolał ale po pracy przyszłam położyłam się wyplakalam i przeszło.
Dziś mysle sobie cały dzień.... piersi okrąglejsze czasami coś pociągnie na dole smaczki mam na różne zmęczy czasem delikatnie chwile zemdli.... jestem w ciazy 2 testy są nic innego noe dolega -Irlandczycy tak do ciazy podchodzą i żyją - czyli ze mną tez na pewno wszystko Ok !!!! Po co ja się zamartwiam ???to bez sensu musze ładnie i grzecznie czekac i BĘDZIE Ok ;)
Powiedzcie ze mam racje ;)

Witajcie ;) melduje się i ja
Niestety nie nadrobiłam wszystkich postów wiec napisze tylko ze gratuluje wizyt serduszek pozytywnych testów i witam nowe mamusie ;) ja po zaliczeniu totalnego dola wczoraj dziś o niebo lepiej.... mimo iż nie udało mi się ani zalatwic tego co chciałam np jak badania prywatnie krwi.... bo potrzebuje skierowania od GP a ona mi nie do bo nie ma potrzeby tak samo z prywatnym usg również potrzebuje zaświadczenia od gp ale ona nie widzi potrzeby ..... ale w sumie po rozmowie z panią w klinice dziś z recepcji troszkę dałam na luz. Powiedziałam jej ze oprócz testu nie mam nic.... wizyta 1 wszą 27 lutego a ja się martwić zaczynam czy Ok wszystko ...
ale co ma być zle ..... wczoraj brzuch w okolicy pępka bolał ale po pracy przyszłam położyłam się wyplakalam i przeszło.
Dziś mysle sobie cały dzień.... piersi okrąglejsze czasami coś pociągnie na dole smaczki mam na różne zmęczy czasem delikatnie chwile zemdli.... jestem w ciazy 2 testy są nic innego noe dolega -Irlandczycy tak do ciazy podchodzą i żyją - czyli ze mną tez na pewno wszystko Ok !!!! Po co ja się zamartwiam ???to bez sensu musze ładnie i grzecznie czekac i BĘDZIE Ok ;)
Powiedzcie ze mam racje ;)
Masz racje;)
Co jak co ale opieke w ciazy mamy na wyzszym poziomie niz w irlandii :p

reklama
Super! Może się zgramy [emoji4]
Macie dziewczyny jakieś objawy? Mdłości?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję strasznie sie boję jutro na betę idę na powtórkę mam nadzieję że rośnie . 2 razy nie powodzenie puste było.Mam synka jednego a to moja 4 ciąża 3 raz nie zniosę tego bólu straty

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry