reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja zawsze od pół nocy się budzę ale to przez zęba miałam trutkę w poniedziałek i do tej pory najbardziej o tej godzinie i tak się męczę bo tabletek nie biorę dużo wzięłam przed wizytą i jeszcze do tego ibuprofen później już Apap mi mąż kupił i się boje czy nie zaszkodzi dzisiaj idę do dentysty bo nie wytrzymam kolejnej nocy z boli aż płacze ;( z bólu już tyle nie powinien boleć.Zawsze jak miałam trutkę to tego samego dnia przestawał.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję. Mam nadzieję,że dentysta pomoże i ząb przestanie boleć = będziesz mogła spać :)

reklama
Aleczka tez mam problemy ze snem, moj syn od roku i 4 miesiecy przespal moze z 10 nocy [emoji13] dzisiaj nie moglam zasnac do pierwszej a ten do teraz juz 4 razy mnie wolal a zaraz do pracy [emoji22]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

@Aleczka Ja też mam jakos poprzestawiane ze snem, mąż w delegacji, a ja w czwartek padlam po pracy od 17:30-1:30 spalam,ponownie udalo mi sie usnac o 4:30..
A co do Bety, ja testowalam 2.01-1750, 3.01 bylam na usg ale tylko pecherzyk, 17.01 (7tc) mam nastepne i mowila ze bety juz nie ma po co sprawdzać.. myslicie ze lepiej znac przyrost?

oar8vfxmot2h0mys.png

Aleczka tez mam problemy ze snem, moj syn od roku i 4 miesiecy przespal moze z 10 nocy [emoji13] dzisiaj nie moglam zasnac do pierwszej a ten do teraz juz 4 razy mnie wolal a zaraz do pracy [emoji22]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko! I jeszcze do pracy?! Współczuję. Ja dziś przynajmniej leniuchuję

@Aleczka Ja też mam jakos poprzestawiane ze snem, mąż w delegacji, a ja w czwartek padlam po pracy od 17:30-1:30 spalam,ponownie udalo mi sie usnac o 4:30..
A co do Bety, ja testowalam 2.01-1750, 3.01 bylam na usg ale tylko pecherzyk, 17.01 (7tc) mam nastepne i mowila ze bety juz nie ma po co sprawdzać.. myslicie ze lepiej znac przyrost?

oar8vfxmot2h0mys.png

Zapytaj dziewczyn co badały Betę. Niestety ja ci nie pomogę, bo w ogóle jej nie robiłam ;)

oar8vfxmot2h0mys.png
Tak lepiej znać przyrost ja dzisiaj idę na powtórzenie trzymajcie kciuki aby był wzrost prawidłowy strasznie się boje.Ja po przejściach

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie im blizej wizyty bardziej jestem nerwowa...;-)
Rodzicom mialam powiedziec właśnie po tej wizycie ale jako, ze wczoraj musiałam powiedziec szefowi bo mi przydzielal zadania których nie moglam wykonać, to rodzicom powiemy dziś. Dziwnie sie poczulam troche ze w pracy juz wiedzą, a najbliżsi ciągle nie.. mam nadzieje ze nie za wcześnie na odrobinę radości i nadzieję..

oar8vfxmot2h0mys.png

reklama
Witajcie dziewczyny [emoji3]
Witam nowe mamusie i jeśli chcecie dołączyć do zamkniętej grupy to proszę o wiadomość na priv.
Jadę dziś na wyniki i może jakieś małe szaleństwo zakupowe. Trzeba mi spodnie, bo wszystko ciasne[emoji23]
A jestem taka głodna że nie wiem jak wytrzymam.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry