reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Poszedł Hihi.
Nooo, na Maca też mam smaka. Właśnie wyskoczyła mi reklama KFC haha. Ogólnie słone za mną chodzi. Mąż mi zrobił wuzetkę i mu przykro, bo nie jem.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Za mną też [emoji16] nie jem w ogóle słodyczy [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Używałam bio oil. Nie pomógł. Na piersiach mam niewielkie, prawie niewidoczne. Na brzuchu spore, na udach mega, ale to jeszcze z okresu dorastania. Pokochałam je, coz mi pozostało [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Obawiam się że też będę miała jako dziecko byłam chuda jak patyk jak zaczęłam dorastać i nabierać kształtów to mam na pupie, wewnętrznej stronie ud i piersiach więc mnie raczej nie ominie

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, czy mozna dolaczyc do ekipy? Wyglada na to ze zostane mama wrzesniowego maluszkq, termin z kalkulatorow internetowych na 19.09. [emoji38] sprobuje nadrobic te strony, ktore tu naprodukowalyscie [emoji38]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy.Mi też wychodzi na 19.09

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@karmelovelatte - ja mam straszny ból jajników. Raz jest tak ze kłuje mocno prawy( i przeważnie najwcześniej on) a raz lewy. Dziś np tak mnie bolał prawy że aż ból na pachwinę u nogi się rozszedł i nie mogłam normalnie chodzić :( nie wiem czy jest to normalne. Najczęściej lekkie bóle mam z samego rana jak wstanę, cały dzień nic, a na wieczór czasem to się powtórzy. Plamienie czasem wstępuje mlecznobiałe.

Witajcie ;) melduje się i ja
Niestety nie nadrobiłam wszystkich postów wiec napisze tylko ze gratuluje wizyt serduszek pozytywnych testów i witam nowe mamusie ;) ja po zaliczeniu totalnego dola wczoraj dziś o niebo lepiej.... mimo iż nie udało mi się ani zalatwic tego co chciałam np jak badania prywatnie krwi.... bo potrzebuje skierowania od GP a ona mi nie do bo nie ma potrzeby tak samo z prywatnym usg również potrzebuje zaświadczenia od gp ale ona nie widzi potrzeby ..... ale w sumie po rozmowie z panią w klinice dziś z recepcji troszkę dałam na luz. Powiedziałam jej ze oprócz testu nie mam nic.... wizyta 1 wszą 27 lutego a ja się martwić zaczynam czy Ok wszystko ...
ale co ma być zle ..... wczoraj brzuch w okolicy pępka bolał ale po pracy przyszłam położyłam się wyplakalam i przeszło.
Dziś mysle sobie cały dzień.... piersi okrąglejsze czasami coś pociągnie na dole smaczki mam na różne zmęczy czasem delikatnie chwile zemdli.... jestem w ciazy 2 testy są nic innego noe dolega -Irlandczycy tak do ciazy podchodzą i żyją - czyli ze mną tez na pewno wszystko Ok !!!! Po co ja się zamartwiam ???to bez sensu musze ładnie i grzecznie czekac i BĘDZIE Ok ;)
Powiedzcie ze mam racje ;)

Witajcie ;) melduje się i ja
Niestety nie nadrobiłam wszystkich postów wiec napisze tylko ze gratuluje wizyt serduszek pozytywnych testów i witam nowe mamusie ;) ja po zaliczeniu totalnego dola wczoraj dziś o niebo lepiej.... mimo iż nie udało mi się ani zalatwic tego co chciałam np jak badania prywatnie krwi.... bo potrzebuje skierowania od GP a ona mi nie do bo nie ma potrzeby tak samo z prywatnym usg również potrzebuje zaświadczenia od gp ale ona nie widzi potrzeby ..... ale w sumie po rozmowie z panią w klinice dziś z recepcji troszkę dałam na luz. Powiedziałam jej ze oprócz testu nie mam nic.... wizyta 1 wszą 27 lutego a ja się martwić zaczynam czy Ok wszystko ...
ale co ma być zle ..... wczoraj brzuch w okolicy pępka bolał ale po pracy przyszłam położyłam się wyplakalam i przeszło.
Dziś mysle sobie cały dzień.... piersi okrąglejsze czasami coś pociągnie na dole smaczki mam na różne zmęczy czasem delikatnie chwile zemdli.... jestem w ciazy 2 testy są nic innego noe dolega -Irlandczycy tak do ciazy podchodzą i żyją - czyli ze mną tez na pewno wszystko Ok !!!! Po co ja się zamartwiam ???to bez sensu musze ładnie i grzecznie czekac i BĘDZIE Ok ;)
Powiedzcie ze mam racje ;)
Masz racje;)
Co jak co ale opieke w ciazy mamy na wyzszym poziomie niz w irlandii :p

reklama
Super! Może się zgramy [emoji4]
Macie dziewczyny jakieś objawy? Mdłości?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję strasznie sie boję jutro na betę idę na powtórkę mam nadzieję że rośnie . 2 razy nie powodzenie puste było.Mam synka jednego a to moja 4 ciąża 3 raz nie zniosę tego bólu straty

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry