JoAnnA250694
Fanka BB :)
Mąż w delegacji można się lenić [emoji16]Prawidłowo!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż w delegacji można się lenić [emoji16]Prawidłowo!
Trzymam za was wszystkich kciuki.
Tak się boje ,żeby tylko nie było powtórki z sierpnia.
Ja też staram się nie denerwować a po przejściach to ciąża jest inna.Trzymaj się będzie dobrze[emoji6] Myśl pozytywnie [emoji4]
Ja też dziś mam wizytę na 16.40 i staram się nie denerwować.
Hej. U mnie plamienia ustalo. Czekam na 22
01 na wizytę. Nerwowo u mnie ostatnio dlatego troszkę zamilklam. W pracy już wiedzą,ale może to lepiej. Będę pracować troszkę mniej.
Jestem ciągle niewyspana
Kumam Lena. Ja mm nie podałam starszej w tej samej sytuacji i młodemu też nie zamierzam. Ale on ładnie je. O wiesz to nie mleko trzeba podawać, a nabiał. Ale z tego co pamiętam on ciut młodszy od mojego jest, a u niego też jeszcze nie widzę posiłków bez mleka. Będę ciągnąć ile dam radę, choć cycki flaki i młody je jak noworodek z bo mu mało. Zobaczymy co mi się uda
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też staram się nie denerwować a po przejściach to ciąża jest inna.
Od kąd koledze z przedszkola urodzil sie braciszek moja co chwila mowi nie tyle ze chce co bardzie ze bedzie miala szatanek nawet w tej kwestii mysli ze bedzie tak jak ona mowi. Twierdzi ze bedzie miala sistre Kasie i brata BartkaWasze dzieciaki też chcą rodzeństwo mój prosi już od dawna bociana żeby przyniósł.Teraz mówi że bocianów nie ma i dzieci nie przynosi dlatego nie ma haha
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom