reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@karmelovelatte to dziwne, albo organizm tak zareagował bo bardzo bardzo mocno chciałaś być w ciąży albo nie wiem, ale wysokie beta hcg bez ciąży jest złym objawem i warto się zbadać, poczytaj sobie o tym.

reklama
Cześć Kobietki;*!
Tyle piszecie, ze nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać;(. U mnie przeziębienia ciąg dalszy. Do pakietu doszedł lekki stan zapalny pęcherza..takze jest kolorowo...
Któraś pisała, ze ma 4letnią córkę z listopada , więc witam w klubie bo ja tez mam corcie z listopada 2013;).

Cześć Kobietki;*!
Tyle piszecie, ze nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać;(. U mnie przeziębienia ciąg dalszy. Do pakietu doszedł lekki stan zapalny pęcherza..takze jest kolorowo...
Któraś pisała, ze ma 4letnią córkę z listopada , więc witam w klubie bo ja tez mam corcie z listopada 2013;).
Ja też miałam być listopadówką 2013 ale córka postanowiła wyjść pod koniec października :)

Płomyk dokładnie :) moja braciszka np chce, jak odda tego co ma. Dzieci są zabawne. O ciąży jeszcze nie wie.

Karmlovelatte na tym etapie na usg nic nie widać. Zrób badania i koniecznie powtórz betę po 48h. Wtedy będziesz miała obraz tego co się dzieje.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry