reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wasze dzieciaki też chcą rodzeństwo mój prosi już od dawna bociana żeby przyniósł.Teraz mówi że bocianów nie ma i dzieci nie przynosi dlatego nie ma haha

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
4 latek mi się wydaje juz takim ogarniętym dzieckiem w porownaniu z moim 2 latkiem, który potrzebuje dużo uwagi i nie zawsze jeszcze mozna go zrozumieć ☺

My już po obiadku... Łakomstwo nie popłaca [emoji23][emoji23]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Lena a po co mu mm?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałam w ogóle ominąć etap mm i w ogole podawania czegokolwiek z butelki ale uważam, że w naszej sytuacji to mniejsze zło. On wypija dość dużo mleka i nie wyobrażam sobie podać mu zwykłego krowiego w takiej ilości ze względu chociażby na duże ilości sodu i białka. A mleko rano, wieczorem i przed drzemką w południe to dla niego konieczność, niezależnie od innych posiłków, jak nie dostanie to chodzi marudny ;) jeszcze je troche z piersi ale czuje, że lada chwila moje mleko się skończy bo ilość się zmniejsza w błyskawicznym tempie.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ja po pracy strasznie stresujący dzień do tego doszły starsze zawroty głowy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry