reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam was mam nadzieje ze do was dołączę jutro idę na betę testu nie robię wole z krwi. Co do objawów to mam od 3 dni zatwardzenie, bolące po bokach piersi i podbrzusze nie wiem czy to są objawy ciąży okaże sie.

reklama
Ostatnio badałam w czwartek i było 22558, czyli dużo. Natomiast w pt na usg pokazał się tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zoltkowy. Lekarz mówi, że ten zarodek gdzieś tam jest, bo jak jest żółtko, to i on tam gdzieś przyklejony, tylko aparat nie łapie. Teraz strach, czy faktycznie JESZCZE za mały, czy ciąża obumarła na wczesnym etapie :(
na pewno wszystko jest ok:)ale tak to już jest...oby do 1trymestru a potem już z gorki

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane ja też trzymam kciuki za wszystkie najbliższe wizyty!

Co do spodni to też mam wrażenie że już przytyłam a wcale więcej nie jem! Już myślałam że mi na mózg pada od tej ciąży :) chociaż w sumie tak jest :D moim najgorszym objawem jest płacz!! Ciągle! Rano się poryczałam bo mój luby mi komplement sprawił że zgrabna jestem! A ja się tak poryczałam że 20 min wyłam i nie mogłam się uspokoić [emoji14]

f2w3csqvilsnamac.png

na pewno wszystko jest ok:)ale tak to już jest...oby do 1trymestru a potem już z gorki

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję :) koleżanka właśnie dała mi znać, że serducho może być widoczne najwcześniej 24 dni po zagniezdzeniu, a było 19-20 dni po zagniezdzeniu, więc jest czas...

reklama
Do góry