reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam kochane jestem 5 dni przed @ dla jaj zrobiłam test ciążowy dodam że owulacyjny 26 grudnia wyszedł pozytywny.Staramy się o drugie 2016 poroniłam pusty pęcherzyk w lutym 2017 pusty pęcherzyk drugi.2013 ur synka.Wyszła mi w teście druga słaba blada kreseczka wiem że wcześnie test zrobiony ale nawet widoczna.Mam obawy po tych poronieniach a nawet teraz jestem na środkach przeciwbólowych bo ząb mnie strasznie boli :( jutro mam wizytę u dentysty.Dodam że robiony przed 18 nie z porannego moczu.Nazdjeciu słabo wyszlo

1515344968-05fa54b24c8fcc59-aaaaaa.jpeg
.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie to blade. Zrób jutro rano kolejny test. Lepiej przed wizytą potwierdzić. Z tego co piszesz to byś miała termin podobnie jak ja.
Nie stresuj się, bo to nie pomaga w niczym (wiem, łatwo powiedzieć).
Test z rana dla pewności i spokoju.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wy możecie wciągnąć brzuch ja niby tak ale nie do końca i się zastanawiam czy przytyłam czy to JUŻ moje ciało się zmienia- wiem głupie pytanie ale gdzie mam zapytać jak nie tu

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie :) ja jutro mam powtórzyć betę i to trochę moje być albo nie być, także też trzymajcie :) @Alkihisa mój bladzioch był równie blady, także jest dobrze :)

Dziewczyny czy Wy możecie wciągnąć brzuch ja niby tak ale nie do końca i się zastanawiam czy przytyłam czy to JUŻ moje ciało się zmienia- wiem głupie pytanie ale gdzie mam zapytać jak nie tu
Wydaje się jakbym tak niżej nie mogła wciągnąć. A może już się bardziej nie da [emoji23].
Na razie mnie boli cały brzuch, więc ogólnie ciężko.

Za mamy które jutro mają wizyty trzymam kciuki:)napiszcie po tem co i jak.
Czy ja mogę wciągnąć brzuch- nie. Właściwie to cały czas łażę z rozpiętym rozporkiem w dżinsach, chyba muszę spodnie ciążowe wyjąć tylko gdzie one są ?:baffled:

Z tym puchnieciem to fakt. Niedawno kupiłam sobie fajne jeansy i chyba długo w nich nie pochodzę [emoji23]

reklama
Z tym puchnieciem to fakt. Niedawno kupiłam sobie fajne jeansy i chyba długo w nich nie pochodzę [emoji23]

Ja kupiłam niecały miesiąc temu 3 pary i już powoli żegnam się z nimi [emoji17] ale najważniejsze by dzidzia rosła [emoji2][emoji2][emoji2]

Do góry