Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewno wszystko jest okale tak to już jest...oby do 1trymestru a potem już z gorkiOstatnio badałam w czwartek i było 22558, czyli dużo. Natomiast w pt na usg pokazał się tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zoltkowy. Lekarz mówi, że ten zarodek gdzieś tam jest, bo jak jest żółtko, to i on tam gdzieś przyklejony, tylko aparat nie łapie. Teraz strach, czy faktycznie JESZCZE za mały, czy ciąża obumarła na wczesnym etapie
@Edzia24 trzymamy kciuki. Napisz jak wyniki bety.
nie bój się.dasz radę!będzie dobrze daj znać!Hej dziewczyny!! ja tez jutro lekarz. Boje sie nieziemsko tak z zasady panicznie boje sie ginekologa i badania ginekologicznego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co ty się czepiasz? Istna klepsydra [emoji23]Buahahaha ja po wciągnięciu brzucha wyglądam tak po Waszych dyskusjach postanowilam sprawdzić i wpadlam w histeryczny śmiech Zobacz załącznik 834489
Mam nadzieję koleżanka właśnie dała mi znać, że serducho może być widoczne najwcześniej 24 dni po zagniezdzeniu, a było 19-20 dni po zagniezdzeniu, więc jest czas...na pewno wszystko jest okale tak to już jest...oby do 1trymestru a potem już z gorki
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem mistrzem, bo wczoraj mimo spania do południa i 1,5 h drzemki padłam na filmie przed 22, także mistrzostwoA mój faworyt to chyba łóżko i poduszka bo coś mi spiaco
A myślałam ,że coś obejrzę...