reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja kupiłam niecały miesiąc temu 3 pary i już powoli żegnam się z nimi [emoji17] ale najważniejsze by dzidzia rosła [emoji2][emoji2][emoji2]
Pewnie ze tak! Wszystko staje się mało ważne ;)
Kurde, ten ból dalej jest. Mniejszy, większy, ale dalej. Do tego zjadłam sporo pizzy [emoji16]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wy o jedzeniu, a ja wczoraj zaczełam mieć mdłości:errr: z rana, ale bardziej wieczorami tak jak teraz. Uff mam nadzieję, że to córka :-) :)

Co do imion, moje faworyty dla dziewczynek Helenka i Różyczka
Jeśli chłopak będzie to podoba mi się Henio i Tadeusz

Buahahaha ja po wciągnięciu brzucha wyglądam tak :D po Waszych dyskusjach postanowilam sprawdzić i wpadlam w histeryczny śmiech :D
10484658_Screenshot_2018-01-07-19-23-14.png

Załączniki

• 10484658_Screenshot_2018-01-07-19-23-14.png
    10484658_Screenshot_2018-01-07-19-23-14.png
    107,3 KB · Wyświetleń: 429
reklama
Heheh czyli norma ;) ja tez w domu z odpietym rozporkiem a dziś to latam w getrach ;) tylko w pracy musze siedziec mysle ze wezmę dłuższa bluzke i poprostu sobie spodnie odepnę;)
A ja chyba leciuchne mdłości mam ale tycie wczoraj jak szlam spac tak mnie dziwnie było a teraz zaczyna właśnie i dziś jak się kompalam miałam chwile metaliczny posmak to chyba wszystko „wsio gitara ;)

Ostatnia edycja:
Do góry