reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Polecam bioOil na brzuch mi się sprawdził, ani 1 rozstepu po ciąży ze Stasiem. W ciąży przytyłam 15 kg z czego mój syn ważył 4 :-) :)
Smok jeden;)
Ja mam po Werce sporo, ale nie widać pod pomarszczona skóra :/ no ale co się dziwić, jak z obwodu 60 cm zrobiło mi się ponad 120. Po wykarmieniu drugiego strzelę sobie plastykę brzucha i cycków :p

reklama
Mi bio oil nie pomógł. Mam rozstępy które kocham [emoji23]. Zaprzyjaźniłam się z wrogiem.
Może teraz sięgnę po Palmers.
Do moich objawów doszły bóle rozciągania. Zastanawiam się jak w pracy wytrzymam. No-spa na to?

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cos czuje ze u mnie historia sie powtorzy.. wlasnie dostalam plamienia w kolorze kawa z mlekiem, pewnie rozkreci sie w @..., test blady, ledwo cokolwiek widac... mam juz takiego dola :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mialam tak w poprzednim cyklu.. nic przyjemnego =( Tulam Cie Kochana

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@StarAnia he he ale mnie rozbawilas.
Mój mąż najbardziej się cieszy z rosnacych piersi, normalnie mam niewielkie. W ciąży i podczas karmienia o 1 rozm. Wieksze byly wiec przy małych cyckach różnica spora;)

Mi bio oil nie pomógł. Mam rozstępy które kocham [emoji23]. Zaprzyjaźniłam się z wrogiem.
Może teraz sięgnę po Palmers.
Do moich objawów doszły bóle rozciągania. Zastanawiam się jak w pracy wytrzymam. No-spa na to?

Tylko jeśli bardzo boli. Trwają badania nad korelacja przyjmowania no-spy przez matkę w ciąży, a obniżonym napięciem mięśniowym u dzieci. Wśród fizjoterapeutów mówi się nawet o "pokoleniu no-spy"

Właśnie mi koleżanka napisała to samo. Dziękuję :) Może postawie na magnez. W poprzedniej brałam tylko kwas foliowy i witaminy. Nospy chyba wcale. Ale też tak nie bolało [emoji23]

reklama
Do góry