reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam się i ja z rana [emoji3]ale wczoraj się rozpisalysie nadrobienie zajęło by mi chyba cały dzień [emoji28]ja tez już kawusie robię jakoś ostatnio nie mogę spac długo nie wiem czy to przez ciąże czy przez katar. Dziś tez mamy intensywny dzień jak wczoraj i już mi się nie chce taka się leniwa jakaś zrobiłam
Miłego dnia [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry [emoji4] dziewczyny czy macie zgage? Pierwszy raz jej doświadczyłam gdy byłam w 8 miesiącu ciąży a później był spokój. Do wczoraj bo od wieczora męczy mnie z przerwami. Chyba zwariuje jeśli tak będzie do końca.

A Ja dziś o dziwo energii mam w sobie dużo wysprzątałam domek gotuje pomidorową z ryżem i do tego naleśniki z serem... wiem , że to mało niedzielny obiad , ale mam mega ochotę na to :p

My z moim B staraliśmy się maj czerwiec lipiec sierpień i nic, mówił że ma dość bo czuje się jak byk rozrodczy, i przestaliśmy. Na początku grudnia byliśmy na wyjeździe i tak się zrelaksowalismy że o proszę jest ;)
Ja nie przyjmuje żadnych leków, ani witamin ani kwasu foliowego ani nic. Jest to ciąża bez spiny. Zobaczymy co lekarz na wizycie powie i wypisze to się będzie stosować.
Raz dziennie pije bombę owocowo warzywna, biorąc pod uwagę że mi ciągle nie dobrze to i tak dużo hehe ;)

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Wydaje mi się , że kwas foliowy powinnaś przyjmować jest on bardzo ważny!

Cześć dziewczynki;) a ja dopiero wstałam. Syn przebudził się o 5 i już myślałam że po spaniu, ale zasnął jeszcze bąbelek:) Jak ja się wyspałam, już nie pamiętam kiedy tak spaliśmy:) ale mam humor! Życzę wam cudownej niedzieli, braku nudności itp. :D:D

reklama
A my w trójkę w łóżku, oglądamy "mój brat niedźwiedź" :) jestem głodna, ale nie chce mi się wstawać :p

Do góry