Dzień dobry, ale się rozpisałyście. Szalone [emoji16]. U mnie dziś 6t2d, objawów większych brak. Wczoraj rano poczułam w ustach metaliczny smak, o którym czasami dziewczyny piszą. Brzucho od czasu do czasu daje o siebie znać, ale coraz rzadziej. Żadnych mdłości i innych dodatkowych atrakcji, energia w normie [emoji106].
@Betti31, witamy, gratulacje [emoji106][emoji119].
Ja też jestem wielką fanką wszystkiego co nieskazane, sery śmierdziochy z pleśniami, surowe rybki i tatar, krwiste steki, płynące żółtka jaj, wątróbki i wino [emoji12]. Oj, będzie tego brakowało. Ale są jeszcze inne pyszności.
Groch jak nic, obudził się młody albo młoda [emoji106].
Współczuję przygody. Napisałabym jakieś zażalenie, tak dla zasady, bo co to kurde ma być?! Policja ma być po to, aby nas chronić i mamy się przy niej czuć bezpiecznie, a nie nas straszyć i o zawał przyprawiać. Dla mnie to nadużycie uprawnień albo co najmniej niedopełnienie obowiązków przy wylegitymowaniu się. Napisałabym!
Gratuluję i witamy [emoji106][emoji119]. Niezła gromadka!!!
Witamy[emoji106][emoji119] Ładnie rośnie nasze grono [emoji4].
Smutek [emoji17]. Mocno trzymam kciuki za mamę i Liwkę.
@Betti31, witamy, gratulacje [emoji106][emoji119].
@Brrrownie pocieszę Cię ze te wszystkie pysznosci też uwielbiam i tez mi ciężko.
Jesli chodzi o sery to ważne żeby były z mleka pasteryzowanego owszem, ale te z pleśnią są niewskazane
Ja też jestem wielką fanką wszystkiego co nieskazane, sery śmierdziochy z pleśniami, surowe rybki i tatar, krwiste steki, płynące żółtka jaj, wątróbki i wino [emoji12]. Oj, będzie tego brakowało. Ale są jeszcze inne pyszności.
Odszczekuje poranne marudzenie o braku mdłości. Od pół godziny przytyłam się z kibelkiem... Mam nadzieję, że to sprawka Grocha
Groch jak nic, obudził się młody albo młoda [emoji106].
Dziewczyny jak się wystraszyłam. Teraz siedzę i jeszcze się trzęse. Córka malowała farbami co za tym idzie po zabawie włożyłam ją do wanny. Myję ją a tu dzwoni domofon...
Współczuję przygody. Napisałabym jakieś zażalenie, tak dla zasady, bo co to kurde ma być?! Policja ma być po to, aby nas chronić i mamy się przy niej czuć bezpiecznie, a nie nas straszyć i o zawał przyprawiać. Dla mnie to nadużycie uprawnień albo co najmniej niedopełnienie obowiązków przy wylegitymowaniu się. Napisałabym!
Witam.
Hm... 38 lat.
Mama - 2 synów z kwietnia: 13,5 i 8,5 roku.
Mama - 2 córeczek z maja: 4,5 roku (1 groszek się nie zagnieździł, byłyby trojaczki)
W grudniu zaczęliśmy starania i udało się!
Beta 36 w 3tc.
10 stycznia wizyta. Będzie wtedy 5 tc. Wiem, że to za wcześnie, jednak ciekawość nie daje mi spokoju...!
Gratuluję i witamy [emoji106][emoji119]. Niezła gromadka!!!
Nieśmiało się witam. Wprawdzie zrobiłam test dopiero wczoraj, ale żyje nadzieja, że się udało. Pozdrawiam wszystkie razem i każda z osobna
Witamy[emoji106][emoji119] Ładnie rośnie nasze grono [emoji4].
My po wizycie u znajomych. Atmosfera napięta, koleżanka w szpitalu, zatrzymują jej poród w 31 t.c. Musi wytrzymać jeszcze min. 2 tygodnie. Malutka Liwia ma dużą wadę serca, a jej mama podejrzenie raka szyjki macicy (akcja porodowa rozpoczęła się na kilka godzin przed tym, jak mieli pobierać wycinek do badań i teraz tego nie mogą zrobić...). Siedzieliśmy u jej mamy, z jej mała, roczna córeczka, katastrofa... Trzymajcie kciuki za nie!
Smutek [emoji17]. Mocno trzymam kciuki za mamę i Liwkę.