reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@matylkafm mi tu w obu wyszedł chłopiec ;) Hehehe mi to obojętne ważne żeby zdrowe było choć corka powiedziała ze chce siostrę a młody powiedział ze będzie kochał ale brata bardziej ;)
@Dee_ nas już tu dużo i forum rozwinięte to może wy do nas chodźcie ;)

Hejka,
Ja dokladnie tak samo mysle-wczoraj powiedzialam mezowi ze ja musze chodzic do pracy bo jak nede siedziec w domu to glownie TV i jedzenie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny! przepraszam Was bardzo za moje komentarze do zlych wpisow. Cos mi aplikacja wariuje!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@StarAnia Wakacje w ostatnim trymestrze, chyba że będę stękać od przerostu brzucha i upałów. Po porodzie to na wakacje się nie nastawiam [emoji23][emoji23][emoji23].

Aż mi się ciśnienie podniosło. Pewnie te relacje są bardziej złożone, więc nie chcę tu za dużo mówić, ale strasznie mnie denerwują ludzie, którzy się wtrącają w życie innych. Wrr! To przecież ich wnuk albo wnusia. Moja babcia mawiała, że w domu szklanek i dzieci nigdy za dużo a najlepiej w każdym kątku po dzieciątku.

Ale wiadomo kwestie finansowe są zawsze bardzo drażliwe. Ech, ciesz się i nie daj sobie głupot wmówić.
Masz rację, to złożona kwestia ale prawda jest taka że ograniczyłam mój kontakt z nimi do minimum. To typ ludzi którzy własne dobro i kasę przekładają nawet nad syna... Niestety przez nich z firmą i finansowo jesteśmy w takiej sytuacji ale co zrobic. Ja ich już poprostu ignoryję ;)

Masz rację, to złożona kwestia ale prawda jest taka że ograniczyłam mój kontakt z nimi do minimum. To typ ludzi którzy własne dobro i kasę przekładają nawet nad syna... Niestety przez nich z firmą i finansowo jesteśmy w takiej sytuacji ale co zrobic. Ja ich już poprostu ignoryję ;)

I zdrowe podejście! [emoji8]

Mnie umowa kończy się przed 12 tygodniem ciąży więc z premedytacją będę czekac aż mi ja przedłuży i dopiero wtedy powiem o ciąży, nie moge sobie pozwolić na zostanie bez kasy, pracuje na stacji benzynowej i mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci. Ale na L4 idę, odpocznę trochę;)

Dziewczyny czy Was też boli brzuch? Gdzieś mnie ciągnie jak na okres i boję się że coś może być nie tak :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze! Ale nie domyślą się po tym l4 żemoże być ciąża?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie umowa kończy się przed 12 tygodniem ciąży więc z premedytacją będę czekac aż mi ja przedłuży i dopiero wtedy powiem o ciąży, nie moge sobie pozwolić na zostanie bez kasy, pracuje na stacji benzynowej i mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci. Ale na L4 idę, odpocznę trochę;)

Dziewczyny czy Was też boli brzuch? Gdzieś mnie ciągnie jak na okres i boję się że coś może być nie tak :(

Mnie też tak boli brzuch, podobno to normalne

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie bolało, a od kilku dni prawie wcale, może że 2 razy dziennie. I oczywiście, JA martwię się, że nie boli :p

reklama
Do góry