reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny wybiera się któraś jutro na kontrolną bete;)))?
Ja idę i troszke się stesuje ale musi być dobrze;)
Ja jutro idę :)
Jutro też mam zamiar zapisać się do gina :)
Powiem Wam, że ja się nie stresuje wcale - za to jestem podekscytowana jak cholera :D

A Sylwestrowa impreza u mnie była śmieszna, bo byłam jedyną nie pijącą w towarzystwie, bardzo ciekawscy byli czy to nie ciąża a my cisza... Najpierw muszę potwierdzić, dopiero później będziemy się chwalić :D wytrzymałam do 2:30.

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie wczoraj i dzisiaj naczytalam o porodzie i pologu i o bolach, ktore nas czekaja ( to moja poerwsza ciaza) i jestem mega przerazona :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Odważna :D ja narazie zagłębiam przyjemniejsze tematy typu bicie serduszka itp. Na takie hardkory będzie jeszcze czas :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny
emoji4.png
Mam na imię Agnieszka i cieszę się, że mogę dołączyć do Was. Termin z kalkulatorów internetowych wypada mi na 04.09.2018 ale wszystko potwierdzi się na wizycie lekarskiej 16.01
emoji4.png
A to mój test zrobiony 31.12 także niespodzianka jeszcze na stary rok
emoji7.png
Zobacz załącznik 833963

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny [emoji4] Mam na imię Agnieszka i cieszę się, że mogę dołączyć do Was. Termin z kalkulatorów internetowych wypada mi na 04.09.2018 ale wszystko potwierdzi się na wizycie lekarskiej 16.01 [emoji4] A to mój test zrobiony 31.12 także niespodzianka jeszcze na stary rok[emoji7]Zobacz załącznik 833963

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry