Monika13346
Fanka BB :)
Gratulacje :-)piękne grube krechy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wybiera się któraś jutro na kontrolną bete))?
Ja idę i troszke się stesuje ale musi być dobrze
Ja dziś się wybieram do lekarza ma mi założyć kartę ciąży :-)ciekawe na jakie badania wyśle :-)
Ja już po. Wynik o 14Ja idę jeszcze przed pracą. 30.12 wynik 44,41
Tak wcześnie założy kartę ciąży? W którym tyg jesteś?Ja dziś się wybieram do lekarza ma mi założyć kartę ciąży :-)ciekawe na jakie badania wyśle :-)
Heh mój Staś tez śpi z nami i też musimy to zmienić..Moje chłopaki smacznie chrapią. Swoją drogą musimy Stasia wyprowadzić z naszego łóżka
Powodzenia na wizycie,czekamy na wieściWedług ostatniego okresu to 5 tydz i 2 dzień jak byłam ostatnio na wizycie to właśnie mówił o tej karcie że założy :-)ale jak pójdę to zobaczymy może jeszcze się mu odmieni :-)