reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji4] Mam na imię Agnieszka i cieszę się, że mogę dołączyć do Was. Termin z kalkulatorów internetowych wypada mi na 04.09.2018 ale wszystko potwierdzi się na wizycie lekarskiej 16.01 [emoji4] A to mój test zrobiony 31.12 także niespodzianka jeszcze na stary rok[emoji7]
IMG_3421.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3421.jpg
    IMG_3421.jpg
    168,6 KB · Wyświetleń: 827
reklama
@looczek witaj u nas ;) to testowalas tak jak ja ;) Gratulacje :) @StarAnia to tak jak ja widzę masz zamiar powiedzieć szefowej w tym tygodniu ..... tez się boje troszkę ;/ co do wcześniejszych porodów to mój był ze mną i teraz tez pewnie tez będzie chciał miałam dobre porody tj krótkie i oby ten tez taki był ;) co do bólu ...... boli i to nie mało w Pl jak córkę rodziłam to wiadomo naturalnie bo to było kilkanaście lat temu a tutaj młodego w sumie tez naturalnie bo epidural nie zadziałał ale...... jak się dostanie dzidziusia już do siebie to od razu wszystko się zapomina i wszystko co było chwile prędzej się nie liczy ;)

reklama
Do góry