reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam wszystkich, nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. Dwa testy zdobione w odstępie dwóch dni i blade kreseczki są :) Termin z OM wypada na 10.09 do lekarza planuje umówić się w drugim tygodniu stycznia. To moja druga ciąża, z pierwszej mam 18 miesięcznego synka Stasia. Ciąża wystarana w 4 cyklu, pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!

reklama
Minxior to ja tak Samo ;) pewenie jak przyjdzie reszta objawow to bedzieiemy chicialy spokoju hehehhe. Dzis tez ciagnie mnie podbrzusze I jakoś zaczynam głupich myśli dostawać. O różnice wieku dzieci o to żeby było wszystko Ok i o prace ...... mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie
Witaj kitty89 ;)

Minxior to ja tak Samo ;) pewenie jak przyjdzie reszta objawow to bedzieiemy chicialy spokoju hehehhe. Dzis tez ciagnie mnie podbrzusze I jakoś zaczynam głupich myśli dostawać. O różnice wieku dzieci o to żeby było wszystko Ok i o prace ...... mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie
Witaj kitty89 ;)
Głupie myśli w ciąży to chyba standard, ja też zastanawiam się czy wszystko jest okej bo oprócz pobolewania podbrzusza i piersi, innych dolegliwości brak.

Witam wszystkich, nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. Dwa testy zdobione w odstępie dwóch dni i blade kreseczki są :) Termin z OM wypada na 10.09 do lekarza planuje umówić się w drugim tygodniu stycznia. To moja druga ciąża, z pierwszej mam 18 miesięcznego synka Stasia. Ciąża wystarana w 4 cyklu, pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Witaj @kitty89, gratulacje . Kolejna mama Stasia w naszym gronie:-) :):-) :).Ja mam 3 letniego Stasia:D

Witajcie w nowym roku. Ja spałam już wczoraj o 20 [emoji14][emoji50][emoji50][emoji50] jak niedźwiedź

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w roku, w którym czeka nas poród :D
Moje dziecko nie tylko wytrwało do północy, a nawet do drugiej - cyborg. Ja miałam K.O. juz ok 22, ale jakoś tak dowegetowalam do tej 2. Od północy miałam takie mdłości, że bajka, śmiałam się, że czuje się, jakbym piła od południa :p jutro praca i poinformuje szefowa o ciąży, już się boje. Co u Was, ciezarowki?

Ja balowałam do 4, a myślałam że nie dam rady. Ale dziś jestem bardzo zmeczona, a jutro do roboty:o. @StarAnia powodzenia z szefową, napisz jak przyjęła info.

U nas spokojny sylwester na kanapie przed tv, mój synek o dziwo nie obudził się o północy pomimo całego hałasu. Spać z mężem poszliśmy koło 1, rano Staś zrobił tacie obudke o 7:30 a mamusia wylegiwała się do 9 [emoji16]

Ewarut mi też się ciągle spać chce, wczorajsze siedzenie do 1 o mój duży sukces
StarAnia powodzenia w pracy [emoji110]

reklama
Do góry