reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam wszystkich, nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. Dwa testy zdobione w odstępie dwóch dni i blade kreseczki są :) Termin z OM wypada na 10.09 do lekarza planuje umówić się w drugim tygodniu stycznia. To moja druga ciąża, z pierwszej mam 18 miesięcznego synka Stasia. Ciąża wystarana w 4 cyklu, pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!

reklama
Minxior to ja tak Samo ;) pewenie jak przyjdzie reszta objawow to bedzieiemy chicialy spokoju hehehhe. Dzis tez ciagnie mnie podbrzusze I jakoś zaczynam głupich myśli dostawać. O różnice wieku dzieci o to żeby było wszystko Ok i o prace ...... mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie
Witaj kitty89 ;)

Minxior to ja tak Samo ;) pewenie jak przyjdzie reszta objawow to bedzieiemy chicialy spokoju hehehhe. Dzis tez ciagnie mnie podbrzusze I jakoś zaczynam głupich myśli dostawać. O różnice wieku dzieci o to żeby było wszystko Ok i o prace ...... mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie
Witaj kitty89 ;)
Głupie myśli w ciąży to chyba standard, ja też zastanawiam się czy wszystko jest okej bo oprócz pobolewania podbrzusza i piersi, innych dolegliwości brak.

Witam wszystkich, nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. Dwa testy zdobione w odstępie dwóch dni i blade kreseczki są :) Termin z OM wypada na 10.09 do lekarza planuje umówić się w drugim tygodniu stycznia. To moja druga ciąża, z pierwszej mam 18 miesięcznego synka Stasia. Ciąża wystarana w 4 cyklu, pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Witaj @kitty89, gratulacje . Kolejna mama Stasia w naszym gronie:-) :):-) :).Ja mam 3 letniego Stasia:D

Witajcie w nowym roku. Ja spałam już wczoraj o 20 [emoji14][emoji50][emoji50][emoji50] jak niedźwiedź

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w roku, w którym czeka nas poród :D
Moje dziecko nie tylko wytrwało do północy, a nawet do drugiej - cyborg. Ja miałam K.O. juz ok 22, ale jakoś tak dowegetowalam do tej 2. Od północy miałam takie mdłości, że bajka, śmiałam się, że czuje się, jakbym piła od południa :p jutro praca i poinformuje szefowa o ciąży, już się boje. Co u Was, ciezarowki?

Ja balowałam do 4, a myślałam że nie dam rady. Ale dziś jestem bardzo zmeczona, a jutro do roboty:o. @StarAnia powodzenia z szefową, napisz jak przyjęła info.

U nas spokojny sylwester na kanapie przed tv, mój synek o dziwo nie obudził się o północy pomimo całego hałasu. Spać z mężem poszliśmy koło 1, rano Staś zrobił tacie obudke o 7:30 a mamusia wylegiwała się do 9 [emoji16]

Ewarut mi też się ciągle spać chce, wczorajsze siedzenie do 1 o mój duży sukces
StarAnia powodzenia w pracy [emoji110]

reklama
Do góry