reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam czy mogę i ja do Was dołączyć ? ;)
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki
wink.gif
w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 go robiłam testy i nic a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ a tu niespodzianka ;) ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... wciąż kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....a tak ogólnie to to moja 3 ciąża ( bardzo długo o niej myśleliśmy później postanowiliśmy ze nie jednak a po pol roku zmiana decyzji ;) ) mam ( jeszcze ) 35 lat
Gratuluję [emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki
wink.gif
w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 go robiłam testy i nic a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ a tu niespodzianka ;) ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... wciąż kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....a tak ogólnie to to moja 3 ciąża ( bardzo długo o niej myśleliśmy później postanowiliśmy ze nie jednak a po pol roku zmiana decyzji ;) ) mam ( jeszcze ) 35 lat
Witamy serdecznie i gratulacje :) na kiedy orientacyjny termin?

Gratulacje!! :) ja wczoraj miałam ten szczęśliwy dzień! I też byłam w strasznym szoku bo test owulacyjny żaden mi nie wyszedł :) zrobiłam tak dla spokoju bo brzuch mnie dziwnie pobolewał i piersi delikatnie spędziłam żebym nie zaszalała na sylwestra a później się martwiła! A tu taka niespodzianka 2 kreseczki! Pobiegłam od razu na betę 44,41 :) jestem mega szczęśliwa i z przyjemnością dołączam z terminem 11.09 :)

wink.gif

Kadża82 gratulujacje;))
Mnie cały czas ciągnie podbrzusze po prostu czuje ze tam się coś dzieje;)
Ja dzis tez z znajomymi na domowke się wybieram i na pewno będą pytania czemu nie pije;p hihi

@Kadża82 gratulacje! Ja jak się zorientowałam, że zaszłam to uświadomiłam sobie, że brałam antybiotyk. Tak się bałam, omówiłam to z ginem na wizycie, on mnie uspokoił powiedział że nic nie szkodzi. Zapytał który antybiotyk brałam i okazało się że przepisuje się go cieżarnym i wzmacnia śluz w czasie owulacji, wiec może z pomocą antybiotyku zaszłam:D no i męża :D:D

Wstępnie pokazuje mi około 8 września ;) musiałam zajść wyedy gdy myślałam ze już nie trzeba bo testy owu pozytywne miałam niby 11go wiec 24 zrobiłam testy a tu nic.... jeszcze jak zaczelam lekko plamić to myślałam ze cykl stracony a tu wychodzi ze to może plamienia implantacyjne były ..... ciesze się strasznie tylko ze jak testy wyszły negatywne to pozwoliłam sobie na winko i whisky.... ciut no i antybiotyk miałam :( na szczęście lekarzowi powiedziałam ze staramy się o dziecko i poprosiłam o w miarę bezpieczny no ale wciąż..... poza tym wciąż mam kaszel :( mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Aleczka właśnie czytałam tez coś podobnego :) a niby tez podczas choroby można szybciej zajść ale teorie co

Wstępnie pokazuje mi około 8 września ;) musiałam zajść wyedy gdy myślałam ze już nie trzeba bo testy owu pozytywne miałam niby 11go wiec 24 zrobiłam testy a tu nic.... jeszcze jak zaczelam lekko plamić to myślałam ze cykl stracony a tu wychodzi ze to może plamienia implantacyjne były ..... ciesze się strasznie tylko ze jak testy wyszły negatywne to pozwoliłam sobie na winko i whisky.... ciut no i antybiotyk miałam :( na szczęście lekarzowi powiedziałam ze staramy się o dziecko i poprosiłam o w miarę bezpieczny no ale wciąż..... poza tym wciąż mam kaszel :( mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Aleczka właśnie czytałam tez coś podobnego :) a niby tez podczas choroby można szybciej zajść ale teorie co
Ja też przeziębiona biorę p r e na a len kaszel okropny i katar

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też niestety pozwoliłam sobie na winko i piwko. Tak jak pisałam wcześniej cykl został przez nas spisany ma straty i nie brałam ciąży wogóle pod uwagę. Pocieszam się tylko że były to niewielkie ilości, a ciąża była bardzo wczesna.

Dziewczęta, ściagnęłam sobie aplikację preglife. Zastanawia mnie tylko czemu pokazuje mi tam teoretycznie 6 tydz. ciąży skoro od ostatniego dnia mojej miesiączki upłynęło dokładnie 5 tyg? Skąd więc te 5 + 1 bo nie ogarniam?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też niestety pozwoliłam sobie na winko i piwko. Tak jak pisałam wcześniej cykl został przez nas spisany ma straty i nie brałam ciąży wogóle pod uwagę. Pocieszam się tylko że były to niewielkie ilości, a ciąża była bardzo wczesna.

Dziewczęta, ściagnęłam sobie aplikację preglife. Zastanawia mnie tylko czemu pokazuje mi tam teoretycznie 6 tydz. ciąży skoro od ostatniego dnia mojej miesiączki upłynęło dokładnie 5 tyg? Skąd więc te 5 + 1 bo nie ogarniam?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
1514728534-f99409f0166de353-aaaaaa.jpeg

Do góry