reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam czy mogę i ja do Was dołączyć ? ;)
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki
wink.gif
w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 go robiłam testy i nic a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ a tu niespodzianka ;) ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... wciąż kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....a tak ogólnie to to moja 3 ciąża ( bardzo długo o niej myśleliśmy później postanowiliśmy ze nie jednak a po pol roku zmiana decyzji ;) ) mam ( jeszcze ) 35 lat
Gratuluję [emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki
wink.gif
w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 go robiłam testy i nic a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ a tu niespodzianka ;) ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... wciąż kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....a tak ogólnie to to moja 3 ciąża ( bardzo długo o niej myśleliśmy później postanowiliśmy ze nie jednak a po pol roku zmiana decyzji ;) ) mam ( jeszcze ) 35 lat
Witamy serdecznie i gratulacje :) na kiedy orientacyjny termin?

Gratulacje!! :) ja wczoraj miałam ten szczęśliwy dzień! I też byłam w strasznym szoku bo test owulacyjny żaden mi nie wyszedł :) zrobiłam tak dla spokoju bo brzuch mnie dziwnie pobolewał i piersi delikatnie spędziłam żebym nie zaszalała na sylwestra a później się martwiła! A tu taka niespodzianka 2 kreseczki! Pobiegłam od razu na betę 44,41 :) jestem mega szczęśliwa i z przyjemnością dołączam z terminem 11.09 :)

wink.gif

Kadża82 gratulujacje;))
Mnie cały czas ciągnie podbrzusze po prostu czuje ze tam się coś dzieje;)
Ja dzis tez z znajomymi na domowke się wybieram i na pewno będą pytania czemu nie pije;p hihi

@Kadża82 gratulacje! Ja jak się zorientowałam, że zaszłam to uświadomiłam sobie, że brałam antybiotyk. Tak się bałam, omówiłam to z ginem na wizycie, on mnie uspokoił powiedział że nic nie szkodzi. Zapytał który antybiotyk brałam i okazało się że przepisuje się go cieżarnym i wzmacnia śluz w czasie owulacji, wiec może z pomocą antybiotyku zaszłam:D no i męża :D:D

Wstępnie pokazuje mi około 8 września ;) musiałam zajść wyedy gdy myślałam ze już nie trzeba bo testy owu pozytywne miałam niby 11go wiec 24 zrobiłam testy a tu nic.... jeszcze jak zaczelam lekko plamić to myślałam ze cykl stracony a tu wychodzi ze to może plamienia implantacyjne były ..... ciesze się strasznie tylko ze jak testy wyszły negatywne to pozwoliłam sobie na winko i whisky.... ciut no i antybiotyk miałam :( na szczęście lekarzowi powiedziałam ze staramy się o dziecko i poprosiłam o w miarę bezpieczny no ale wciąż..... poza tym wciąż mam kaszel :( mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Aleczka właśnie czytałam tez coś podobnego :) a niby tez podczas choroby można szybciej zajść ale teorie co

Wstępnie pokazuje mi około 8 września ;) musiałam zajść wyedy gdy myślałam ze już nie trzeba bo testy owu pozytywne miałam niby 11go wiec 24 zrobiłam testy a tu nic.... jeszcze jak zaczelam lekko plamić to myślałam ze cykl stracony a tu wychodzi ze to może plamienia implantacyjne były ..... ciesze się strasznie tylko ze jak testy wyszły negatywne to pozwoliłam sobie na winko i whisky.... ciut no i antybiotyk miałam :( na szczęście lekarzowi powiedziałam ze staramy się o dziecko i poprosiłam o w miarę bezpieczny no ale wciąż..... poza tym wciąż mam kaszel :( mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Aleczka właśnie czytałam tez coś podobnego :) a niby tez podczas choroby można szybciej zajść ale teorie co
Ja też przeziębiona biorę p r e na a len kaszel okropny i katar

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też niestety pozwoliłam sobie na winko i piwko. Tak jak pisałam wcześniej cykl został przez nas spisany ma straty i nie brałam ciąży wogóle pod uwagę. Pocieszam się tylko że były to niewielkie ilości, a ciąża była bardzo wczesna.

Dziewczęta, ściagnęłam sobie aplikację preglife. Zastanawia mnie tylko czemu pokazuje mi tam teoretycznie 6 tydz. ciąży skoro od ostatniego dnia mojej miesiączki upłynęło dokładnie 5 tyg? Skąd więc te 5 + 1 bo nie ogarniam?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też niestety pozwoliłam sobie na winko i piwko. Tak jak pisałam wcześniej cykl został przez nas spisany ma straty i nie brałam ciąży wogóle pod uwagę. Pocieszam się tylko że były to niewielkie ilości, a ciąża była bardzo wczesna.

Dziewczęta, ściagnęłam sobie aplikację preglife. Zastanawia mnie tylko czemu pokazuje mi tam teoretycznie 6 tydz. ciąży skoro od ostatniego dnia mojej miesiączki upłynęło dokładnie 5 tyg? Skąd więc te 5 + 1 bo nie ogarniam?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
1514728534-f99409f0166de353-aaaaaa.jpeg

Do góry