reklama
Witajcie [emoji16]
U mnie już się piecze ciacho brzoskwiniowe tzn sam biszkopt reszta musi zastygnąć na nim.
Czuję się dobrze, pobolewa mnie podbrzusze. Chodzę do ubikacji co chwilę czy aby nie ma okresu...
Strój balowy w postaci pirzamy gotowy [emoji23][emoji14][emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut, u mnie objawy te same-tylko bol w podbrzuszu. I tez co chwile sorawdzam czy nie mam okresu
Pozdeawiam Was kochane! i czytam Was na biezaco
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry wybieracie się dzisiaj na jakieś bale/imprezy? Ja będę sama z córką i kotami wiec na pewno zaszalejemy [emoji23]
Odnośnie objawów to dołączył kolejny (też tak miałam w pierwszej ciąży) problem ze snem. Godz 1, 2 a ja nie mogę spać. Świadomość, że córka obudzi się ok 6 i znowu będę padnięta nie pomaga :/
Odnośnie objawów to dołączył kolejny (też tak miałam w pierwszej ciąży) problem ze snem. Godz 1, 2 a ja nie mogę spać. Świadomość, że córka obudzi się ok 6 i znowu będę padnięta nie pomaga :/
Aplikacje są różne ale pokazują m.in który to dzień i tydzień ciąży. Co się w danym tygodniu dzieje z organizmem mamy a co z Maleństwem. Są np informacje kiefy jakie badanie zrobić itfCzytałam wszą dyskusję o aplikacjach, ja nie mam żadnej. Czy możecie mi wyjaśnić do czego służy taka aplikacja?
Brrrownie
Fanka BB :)
Przez kilka dni też tak miałam, ale teraz bóle miesiączkowe praktycznie ustąpiły. Za to wczoraj strasznie dokuczał mi krzyż, zaczęłam się już martwić czy to aby nie coś poważnego czy któraś z Was też tak ma albo doświadczyła tego z poprzedniej ciąży?Witajcie [emoji16]
U mnie już się piecze ciacho brzoskwiniowe tzn sam biszkopt reszta musi zastygnąć na nim.
Czuję się dobrze, pobolewa mnie podbrzusze. Chodzę do ubikacji co chwilę czy aby nie ma okresu...
Strój balowy w postaci pirzamy gotowy [emoji23][emoji14][emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A dzisiaj idziemy na domówkę, czyli grzecznie
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 178444
Gość
Mnie krzyż prawie codziennie boli. Kręgosłup mam chory i tak promieniuje z podbrzusza. Boje się, że to mi wróży bóle krzyżowe przy porodzie. BrrrPrzez kilka dni też tak miałam, ale teraz bóle miesiączkowe praktycznie ustąpiły. Za to wczoraj strasznie dokuczał mi krzyż, zaczęłam się już martwić czy to aby nie coś poważnego czy któraś z Was też tak ma albo doświadczyła tego z poprzedniej ciąży?
A dzisiaj idziemy na domówkę, czyli grzecznie
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
JakaJaKaja
Fanka BB :)
Witam czy mogę i ja do Was dołączyć ?
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki
w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 go robiłam testy i nic a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ a tu niespodzianka ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... wciąż kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....a tak ogólnie to to moja 3 ciąża ( bardzo długo o niej myśleliśmy później postanowiliśmy ze nie jednak a po pol roku zmiana decyzji ) mam ( jeszcze ) 35 lat
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki