reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No właśnie mój jest całkiem inny, mogłabyś wcisnąć mu taką aplikację by sobie mógł czytać. [emoji14] Dlatego was pytam, bo mam plan zrobić taką aplikację. Mój narzeczony stwierdził, że to super pomysł. [emoji14]
Wiesz, mój to skamielina w porównaniu do Was, 38 na karku :p także trochę inne myślenie :) byc może to się sprawdzi, tylko moj osobisty mężczyzna domowy klientem nie będzie ;p

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie! A raczej bardziej do waszych mężczyzn. Ogólnie są aplikacje ciążowe skierowane do przyszłych mam, nie spotkałam się (a szukałam ile tylko mogłam) z aplikacją dla przyszłego taty. W preglife jest taka rubryka dla partnera. A jakby stworzyć taką aplikację stricte dla przyszłych tatusiów? Myślicie, że ma to sens?
U mnie raczej nie. W sumie czasem nawet nie ma czasu na sen a co dopiero na aplikację ;) o ważniejszych momentach sama mówiłam mężowi i tyle

Oj nie ma czego, kręgosłup zmasakrowany, rozstęp mięśni prostych brzucha, poprzestawiane "flaki", nadmiar skóry taki, że w sumie teraz się ciesze na nowy brzuch, bo ta skóra się znowu naciagnie :p
W sumie racja. Ja mam silne miescie brzucha, ktorych oczywiscie nie widac pod tłuszczem, ale mocno trzymały małego. Leżał zwinięty w rogal po lewej stronie i tam tez mam bardziej obwisłą skórę i rozstępy. Ogolnie znajomi dalsi skapowali sie na końcówce,że ha w ogóle w ciąży jestem.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Też nie znam takich aplikacji. Mąż w zasadzie inaczej podchodził do ciąży niż ja. Lubił np. przykładać swoją ciepłą dłoń do mojego brzucha bo młody tulił się do jego dłoni, jakby szukał ciepła, za to mi było wiecznie gorąco i brzuch chłodziłam. Obserwowaliśmy jak pod ciepłą dłonią tatusia dziecko w brzuchu wypina się, czy ją położył z lewej czy z prawej strony, super widok i uczucie jak brzuch faluje.

Też nie znam takich aplikacji. Mąż w zasadzie inaczej podchodził do ciąży niż ja. Lubił np. przykładać swoją ciepłą dłoń do mojego brzucha bo młody tulił się do jego dłoni, jakby szukał ciepła, za to mi było wiecznie gorąco i brzuch chłodziłam. Obserwowaliśmy jak pod ciepłą dłonią tatusia dziecko w brzuchu wypina się, czy ją położył z lewej czy z prawej strony, super widok i uczucie jak brzuch faluje.
Właśnie chodzi mi, żeby smartfony wykorzystać trochę bardziej do wiedzy niż tylko jak większość do fejsa czy gierek. Ale tak jak mówisz, najważniejsze jest takie emocjonalne podejście. O aplikacji myślałam jak o dodatku niż powinności. :)

Dobra nie śmiecę tutaj wam już. :) O aplikacji pomyślę, zastanowie się czy będzie sens. :) A teraz się żegnam i mam nadzieję, że 3 stycznia zawitam do was jako wrześniowa mama 2018. :) Trzymajcie się ciepło! <3

reklama
Witajcie [emoji16]
U mnie już się piecze ciacho brzoskwiniowe tzn sam biszkopt reszta musi zastygnąć na nim.
Czuję się dobrze, pobolewa mnie podbrzusze. Chodzę do ubikacji co chwilę czy aby nie ma okresu...
Strój balowy w postaci pirzamy gotowy [emoji23][emoji14][emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry