reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witajcie [emoji16]
U mnie już się piecze ciacho brzoskwiniowe tzn sam biszkopt reszta musi zastygnąć na nim.
Czuję się dobrze, pobolewa mnie podbrzusze. Chodzę do ubikacji co chwilę czy aby nie ma okresu...
Strój balowy w postaci pirzamy gotowy [emoji23][emoji14][emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewarut, u mnie objawy te same-tylko bol w podbrzuszu. I tez co chwile sorawdzam czy nie mam okresu :)

Pozdeawiam Was kochane! i czytam Was na biezaco :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) wybieracie się dzisiaj na jakieś bale/imprezy? :) Ja będę sama z córką i kotami wiec na pewno zaszalejemy [emoji23]
Odnośnie objawów to dołączył kolejny (też tak miałam w pierwszej ciąży) problem ze snem. Godz 1, 2 a ja nie mogę spać. Świadomość, że córka obudzi się ok 6 i znowu będę padnięta nie pomaga :/

Ja dziś na domówke się wybieram z miom T., ale w sumie to chętniej zostalabym w domu w piżamie. Też budzę się w nocy:sad: i jeszcze dużo częściej mam uczucie pełnego pęcherza. Pamietam to bieganie do toalety z poprzedniej ciąży

Czytałam wszą dyskusję o aplikacjach, ja nie mam żadnej. Czy możecie mi wyjaśnić do czego służy taka aplikacja?

Czytałam wszą dyskusję o aplikacjach, ja nie mam żadnej. Czy możecie mi wyjaśnić do czego służy taka aplikacja?
Aplikacje są różne ale pokazują m.in który to dzień i tydzień ciąży. Co się w danym tygodniu dzieje z organizmem mamy a co z Maleństwem. Są np informacje kiefy jakie badanie zrobić itf

Witajcie [emoji16]
U mnie już się piecze ciacho brzoskwiniowe tzn sam biszkopt reszta musi zastygnąć na nim.
Czuję się dobrze, pobolewa mnie podbrzusze. Chodzę do ubikacji co chwilę czy aby nie ma okresu...
Strój balowy w postaci pirzamy gotowy [emoji23][emoji14][emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez kilka dni też tak miałam, ale teraz bóle miesiączkowe praktycznie ustąpiły. Za to wczoraj strasznie dokuczał mi krzyż, zaczęłam się już martwić czy to aby nie coś poważnego :( czy któraś z Was też tak ma albo doświadczyła tego z poprzedniej ciąży?
A dzisiaj idziemy na domówkę, czyli grzecznie :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Przez kilka dni też tak miałam, ale teraz bóle miesiączkowe praktycznie ustąpiły. Za to wczoraj strasznie dokuczał mi krzyż, zaczęłam się już martwić czy to aby nie coś poważnego :( czy któraś z Was też tak ma albo doświadczyła tego z poprzedniej ciąży?
A dzisiaj idziemy na domówkę, czyli grzecznie :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie krzyż prawie codziennie boli. Kręgosłup mam chory i tak promieniuje z podbrzusza. Boje się, że to mi wróży bóle krzyżowe przy porodzie. Brrr

reklama
Witam czy mogę i ja do Was dołączyć ? ;)
Dziewczyny @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki
wink.gif
w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 go robiłam testy i nic a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ a tu niespodzianka ;) ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... wciąż kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....a tak ogólnie to to moja 3 ciąża ( bardzo długo o niej myśleliśmy później postanowiliśmy ze nie jednak a po pol roku zmiana decyzji ;) ) mam ( jeszcze ) 35 lat

Do góry