G
gosc 15
Gość
a z drugiej strony dla mnie test pappa to tylko niepotrzebny stres dla nas. Bylo samo usg genetyczne i usg co miesiac. Jak to wychodziło dobrze to po co stresowac matke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzynmam kciuki, żeby wszystko było dobrze ;*Oj, są niespodzianki, u mnie usg wyszło dobrze a z krwi 1:43 prawdopodobieństwo zespołu downa i musze teraz jechac na amniopunkcje zeby miec 100% wynik, ze obyy nie potwierdziło
DziękiTrzynmam kciuki, żeby wszystko było dobrze ;*
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i będzie musimy być dobrej myśliMnie sciagneli dwa tygodnie wczesniej ze względu na zły wynik, racja kazdy ma inne podejscie, ja nie chcę zeby żadne z nas się potem meczylo przez resztę życia
Ja się nie zmieściłam w cienką kurtkę [emoji33]Odbiegając.
Jak zobaczyłam dziś ten cholerny śnieg to mnie dobiło. Noszszsz. A już latałam w cienkiej kurtce z bananem na ryjku.
Ciii. Nie powiedziałam że ja zapięłam. Ale wlożylam.Ja się nie zmieściłam w cienką kurtkę [emoji33]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja nie wiem w czym będę chodzićCiii. Nie powiedziałam że ja zapięłam. Ale wlożylam.
Hej,a z drugiej strony dla mnie test pappa to tylko niepotrzebny stres dla nas. Bylo samo usg genetyczne i usg co miesiac. Jak to wychodziło dobrze to po co stresowac matke.