reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja dzis po pierwszym usg 13+1 i jestem zalamana. Moj lekarz a raczej juz byly - brak slow. Nic nie wiem. Ile mierzy dziecko, nie pokazal bicia serduszka. A i ekran tak ustawil, ze nic nie widzialam. Na moje pytanie czy wszystko w porzadku, odp. Ze nie moze nic powiedziec bo sprzet slaby. Dal skierowanie na prenatalne tak pozno, ze obdzwonilam wszystkie gabinety i znalazlam na ostatni, przypadajacy dzien, ale juz prywatnie. Zmieniam lekarza i juz napewno nie na nfz.

Ja dzis po pierwszym usg 13+1 i jestem zalamana. Moj lekarz a raczej juz byly - brak slow. Nic nie wiem. Ile mierzy dziecko, nie pokazal bicia serduszka. A i ekran tak ustawil, ze nic nie widzialam. Na moje pytanie czy wszystko w porzadku, odp. Ze nie moze nic powiedziec bo sprzet slaby. Dal skierowanie na prenatalne tak pozno, ze obdzwonilam wszystkie gabinety i znalazlam na ostatni, przypadajacy dzien, ale juz prywatnie. Zmieniam lekarza i juz napewno nie na nfz.
Ale dupek! 13+1 to akurat idealnie na prenatalne. Po co robić USG jak się ma wujowy sprzęt? Normalnie jakby trafił na mnie miałby przerąbane.

Oj brzydkie słowa się cisną. Jak słaby sprzęt to na cholerę robi usg w dodatku w tak ważnym okresie. Chyba tylko żeby z NFZ kasę dostać

Cześć !
Nieśmiało spróbuje się przebić i zmienić nieco wątek. Może wy również borykacie się z tym problemem i macie na to jakieś sprawdzone sposoby. Mianowicie chodzi o pękające naczynka. U mnie problem występuje głównie na udach. Nigdy nie miałam z tym problemu. W pierwszej ciąży pojawiły się pojedyncze, za to teraz jest ich coraz więcej. Boje się, ze jak nic z tym nie zrobię to mogę zapomnieć o krótkich spodenkach i spódniczkach..
Czy któraś z was jakoś z tym walczy? Wiem, ze są różne specyfiki ale większość z nich jest niewskazana w ciąży..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cześć !
Nieśmiało spróbuje się przebić i zmienić nieco wątek. Może wy również borykacie się z tym problemem i macie na to jakieś sprawdzone sposoby. Mianowicie chodzi o pękające naczynka. U mnie problem występuje głównie na udach. Nigdy nie miałam z tym problemu. W pierwszej ciąży pojawiły się pojedyncze, za to teraz jest ich coraz więcej. Boje się, ze jak nic z tym nie zrobię to mogę zapomnieć o krótkich spodenkach i spódniczkach..
Czy któraś z was jakoś z tym walczy? Wiem, ze są różne specyfiki ale większość z nich jest niewskazana w ciąży..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Też mi się pojawiły i na piersiach też:( ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem nawet czy coś się z tym robi

hchyyx8dc9h7pt1x.png

19.03- badanie prenatalne

reklama
Ja nie miałam tego kłopotu za to po 1 ciąży rozstępy wszędzie. Teraz zostały blizny ale mam to gdzieś i chodzę na krótko jak mi gorąco. ;-)

Do góry