reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A macie do tego dziewczyny dodatkowo strzelanie, przeskakiwanie kości łonowej ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej tak w biodrach , W ciąży nie skupiałam się na tym ale wcześniej przy np ćwiczeniach nieraz się śmiałam ze nie mogę nóg złożyć :) albo ze mi chrupnelo cos Teraz się ograniczam wszystko robię delikatnie i powoli i raczej nie było okazji do tego. Ale jeszcze przyobserwuje.

reklama
Raczej tak w biodrach , W ciąży nie skupiałam się na tym ale wcześniej przy np ćwiczeniach nieraz się śmiałam ze nie mogę nóg złożyć :) albo ze mi chrupnelo cos Teraz się ograniczam wszystko robię delikatnie i powoli i raczej nie było okazji do tego. Ale jeszcze przyobserwuje.
A w biodrach też tak mam, zresztą wszystkie kości mi strzelają ale nigdy łonowa a to boli bardziej niż biodra

Hej dziewczyny do tej 16 to chyba jajo zniose tak się stresuję zwłaszcza że od dziś nowy lekarz i mam nadzieję że ostatni do końca ciąży, według obliczeń dziś 12tc jeszcze tydzień i zacznę drugi trymestr jakby wkoncu mi od wczoraj zmęczenie przeszło i po raz pierwszy nie spałam popołudniu bo ogólnie od początku zajścia jestem nie do życia i wleklo się od stycznia strasznie, teraz czekam na wiosnę popołudniu dam znać

Hej dziewczyny do tej 16 to chyba jajo zniose tak się stresuję zwłaszcza że od dziś nowy lekarz i mam nadzieję że ostatni do końca ciąży, według obliczeń dziś 12tc jeszcze tydzień i zacznę drugi trymestr jakby wkoncu mi od wczoraj zmęczenie przeszło i po raz pierwszy nie spałam popołudniu bo ogólnie od początku zajścia jestem nie do życia i wleklo się od stycznia strasznie, teraz czekam na wiosnę popołudniu dam znać

Powodzenia. Mam nadzieje ze będziesz zadowolona z nowego lekarza :) ja za to drugi zaczęłam gorzej niż pierwszy :) teraz dopiero spanie , mdłości:) daj znać po wizycie

Ma któraś tak ze jak zjecie coś naprawde ostrego to nawet tego nie czujecie? Dodalam sobie do zupy chili i nic zupelnie nic nie czuje. Moja mama sprobowala jej buzie wykrecilo bo podobno takie ostre. A mnie nie rusza. Drugi raz mam tak ostatnio jadlam jakas zupę meksykanska tez ostra Wszystkich wykrecalo a mnie nie. Jeszcze 3 dokladki wzielam :p

Ma któraś tak ze jak zjecie coś naprawde ostrego to nawet tego nie czujecie? Dodalam sobie do zupy chili i nic zupelnie nic nie czuje. Moja mama sprobowala jej buzie wykrecilo bo podobno takie ostre. A mnie nie rusza. Drugi raz mam tak ostatnio jadlam jakas zupę meksykanska tez ostra Wszystkich wykrecalo a mnie nie. Jeszcze 3 dokladki wzielam :p

O ciekawie , jakieś pomieszania smaków się zdarzają ale raczej w druga stronę. Coś niesolone a ja marudzę Że przesolone hmmm a co do ostrych to niewiem bo dawno nie robiłam niczego konkretnie ostrego . U mnie córka tak miała jakiś czas ze mogła jeść mega ostre i nic. Jakies chinskie ostre sosy , najostrzejszy kebab jakby nie czuła nic. Dorośli wymiękali a ona się domagała więcej ostrego i mówiła ze słabe

reklama
Ja znowu straszną zgagę mam po ostrym

Do góry