reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widać :( lekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje :(
Ania! Musi byc dobrze!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widać :( lekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje :(
Spokojnie kochana, wiem że to trudne ale nerwy w niczym nie pomogą. Musisz wytrwać!

Jeżeli w pęcherzyku już coś widać będzie dobrze [emoji4] Pewnie faktycznie ciąża jest młodsza niż myślałaś

Dziewczyny czy Wy też tak dużo jecie ... Ja normalnie dziś to cały czas coś jem,aż mnie to przeraża [emoji50]

@StarAnia to może bliźniaki jednak? :) Wiem, że się bardzo martwisz :( za tydzień idziesz raz jeszcze tak? To oczekiwanie jest najgorsze. A czy lekarz ma dobry sprzęt? Od tego też zależy czy zobaczył wszystko.

@Ewarut ja nie bardzo mam apetyt i gdyby nie córka to bym obiadu nie gotowała ;)

@StarAnia to może bliźniaki jednak? :) Wiem, że się bardzo martwisz :( za tydzień idziesz raz jeszcze tak? To oczekiwanie jest najgorsze. A czy lekarz ma dobry sprzęt? Od tego też zależy czy zobaczył wszystko.

@Ewarut ja nie bardzo mam apetyt i gdyby nie córka to bym obiadu nie gotowała ;)
To chyba jem za ciebie... Już mi się spodnie nie dopinają .... Będę kulka[emoji2][emoji16]

reklama
Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 3 kilo przez 9mc. W drugiej do 9 tyg 4 kilo. A teraz jeszcze się nie ważyłam.
Ja w 1 ciąży ponad 20 [emoji24] z 47 na 69. Masakra. Teraz się boję że znowu tak będzie. Tylko z tym że teraz tak sobie przytyłam do 57 i dobrze się czuje . Jak sobie pomyślę że byłam 10 kg lżejsza to widzę szkielet hehe.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry