reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Potwierdzam. Ja też rodzilam naturalnie bez znieczulenia. 12h od odejścia wód, skurczy 5h a partych tylko 3 ;) bardzo dobrze wspominam poród, miałam świetne położne i partnera u boku;)

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Mój były mąż nie byl idealnym partnerem ani na sali porodowej ani w życiu [emoji23]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

reklama
Ja też nie mam żadnych typowych dolegliwości poza zmeczeniem i wrażeniem jak by za chwile miał przyjść okres. Wydaje mi sie ze każda kobieta może przechodzić inaczej typowe czy nietypowe objawy. Może tak jak dziewczyny pisały wcześniej warto zrobić betę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też rodziłam naturalnie i choć bolało (wiadomo) to wspominam to dobrze :) Zaczęło się o 3 nad ranem a córka byla z nami o 16.15. Dużo pomógł mi mąż.

Zaczęłam czytać o tej becie. po co ja ją robiłam :( teraz będę się martwiła 4 tygodnie, że to rak, pozostalość po poprzednim pęcherzyku albo inna choroba :(

No właśnie to mnie wkurza. Kobieta dostaje wyniki i zaczyna się panika,bo dr Google wie najlepiej. @Arvena31 wiem, że nie jest łatwo,ale staram się omijać takie tematy. To sprawi,że będziesz się denerwować a dla maleństwa to nie za dobrze.

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Dziewczyny, widzę, że często pojawiają się posty odnośnie spraw związanych z L4, okresem ochronnym, zwolnieniami pracownika...Każdej, która ma jakieś wątpliwości co do swoich praw w pracy polecam wejście na bloga Link do: Blog prawniczy dla kobiet w ciąży i młodych Mam naprawdę wiele cennych a przede wszytskim RZETELNYCH informacji. Nie pamiętam imienia, ale któraś z Was wspominała, ze nie może się zapisać do lekarza na NFZ - przepisy mówią, że w ciągu 7 dni przychodnia ma obowiązek wyznaczyć wizytę.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie to mnie wkurza. Kobieta dostaje wyniki i zaczyna się panika,bo dr Google wie najlepiej. @Arvena31 wiem, że nie jest łatwo,ale staram się omijać takie tematy. To sprawi,że będziesz się denerwować a dla maleństwa to nie za dobrze.

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
No wiesz może bym to olała i podeszła na luzie jednak wcześniejsze doświadczenia nie pozwalają o sobie zapomnieć.

A po dzisiejszej wizycie: crl 0,25 cm, serduszko bije ;) wychodzi na 5tydz i 3 dni ale na następnym usg będzie można jeszcze dokładniej ocenić wiek ciąży. Mam już załozoną karte i od razu L4 tak więc nie zdążyłam wrócic do pracy po poprzednim macierzyńskim ;)

A po dzisiejszej wizycie: crl 0,25 cm, serduszko bije ;) wychodzi na 5tydz i 3 dni ale na następnym usg będzie można jeszcze dokładniej ocenić wiek ciąży. Mam już załozoną karte i od razu L4 tak więc nie zdążyłam wrócic do pracy po poprzednim macierzyńskim ;)

Gratuluję udanej wizyty. Rośnijcie zdrowo i odpoczywajcie [emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy wy widzicie mój suwaczek ?? Niby wklejone ale ja nie widzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry