reklama
JakaJaKaja
Fanka BB :)
@StarAnia nie martw się będzie dobrze.... może ciąża mnoga mój mąż by się cieszył Heheheh albo mniejsza. Jesteś pewna co do owulacji ?? Mi test pokazał ze mam owu niby wg oględzin tak mogło być a teraz sienokazuje ze musiała się przesunąć ..... może u ciebie tez tak jest. Nie martw sie kochana na zapas bo stres w tym stanie nie służy. Zobaczysz wszystko będzie Ok
Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy Cię z nami! Gratulacje [emoji106][emoji119]. U mnie było bardzo podobnie, na 19 grudnia miałam umówioną wizytę, żeby dał mi skierowania na wszystkie badania hormonalne, bo byliśmy w 6 cyklu starań, ja 35 lat, więc zaczęłam się trochę obawiać. Tego dnia wstałam, siknęłam na patyk, a tu bladzioszek. Taka niespodzianka. Lekarz powiedział, że nie będzie gmerał, żeby nic nie zepsuć [emoji23] i skierował na betkę.
witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?
U mnie bladzioszek wyszedł 4 dni przed @.
Dziewczyny drogo u Was beta. U mnie 20zł a nie 40 cos (nie pamiętam która to napisała bo tyle mam do nadrobienia )
Faktycznie drogie u Was te badania. Ja robiłam w Warszawie za 15 zł. To prawie tyle, co test ciążowy, a pewniejsze i precyzyjne.
Ja też kawę piję normalnie , przy moim ciśnieniu wskazane.
Ja też piję normalną kawę. Codziennie rano, zaraz po przyjściu do pracy. Taki poranny rytuał [emoji4].
Macie jakieś przeczucia odnośnie płci Maluszka? [emoji4]
Mój M. mówi, że to chłopak. Mama, że dziewczyna... a mi się to codziennie zmienia [emoji23]. Dzisiaj obstawiam chłopca!
Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Witamy Cię z nami, gratulacje [emoji106][emoji119].
Wiolus85
No ja też się tego obawiamKażda ciąża jest inna. Ja w pierwszej przytulam chyba 17 czy 18kg. Teraz jestem po 30tce. Obawiam się,że może być gorzej
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny ja podobnie jak JoAnn jestem w pierwszej z dolegliwości to jedynie zmeczenie zachcianek nie ma choć wczoraj wyciągnęłam kiszona mąż mówił że nie dobra była ale mi mega smakowała. Jutro śledzik jestem Wielka fanka słodkiego A teraz nie mam ochoty.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam bardzo podobnie. Zawsze pochłaniałem słodycze, teraz też wsunę, nie powiem, ale bardziej mnie ciągnie do ostrych albo kwaśnych smaków. Dziś opędzlowałam śledzika na raz w sosie chrzanowym z jabłkami [emoji23]. Ten śledź za mną pół dnia chodził. A teraz mam ochotę na kefir.
JoAnnA250694
Ja byłam łasuch na słodycze teraz mnie nie ciągnie ,ale zachcianek nie mam jako takich [emoji16]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czyli to nie jest normalne ?
Mnie też pobolewa. Nasze macice teraz bardzo intensywnie pracują, także ja myślę, że jest to normalne. Faktycznie, może organizm nam przypomina, że teraz musimy trochę zwolnić.
U mnie takie napięcia wracają jak długo siedzę, zwłaszcza w jednej pozycji. Jak wstanę i pochodzę albo jak się rozłożę, nawet na fotelu, przechodzi [emoji4].