A kliknelas "wlasny"? Póki co widzę że z iPhone wysylaszDziewczyny czy wy widzicie mój suwaczek ?? Niby wklejone ale ja nie widzę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kliknelas "wlasny"? Póki co widzę że z iPhone wysylaszDziewczyny czy wy widzicie mój suwaczek ?? Niby wklejone ale ja nie widzę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
TakWpisz suwaczek w gogle i tam ci wyjdą stronki i robisz krok po kroku
To co mam myślicie na kompie spróbować wkleić ?? Bo ja na tel to robię
Jak jesteś na kompie na bb to na samym dole jest nazwą suwaczek klikasz wybierasz jaki ,tworzysz swój wzór . Jak już zrobisz pojawia się linki kopiujesz pierwszy . Wchodzisz do siebie na profil klikasz sygnatura wklejasz tam linka i dajesz zapisz. GotoweA jak robi się suwaczek ??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie msz racje. Pracodawca ma obowiacek przedłużyć umowe do dnia porodu jezeli kobieta jest po sobczonym 13tyg ciąży.Jeżeli przed końcem 3 miesiace kończy się umowa to pracodawca może jej nie przedłużyć i zostaje się na lodzie. Więc nie tak do końca jest się chronionym :/