A jedz na zdrowie! mi kg nie brakuje heheTo chyba jem za ciebie... Już mi się spodnie nie dopinają .... Będę kulka[emoji2][emoji16]
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jedz na zdrowie! mi kg nie brakuje heheTo chyba jem za ciebie... Już mi się spodnie nie dopinają .... Będę kulka[emoji2][emoji16]
Ja jestem z tych niskich 160 i 55kgA jedz na zdrowie! mi kg nie brakuje hehe
Moja najniższa waga to 47 przy 160 cm. Ale jak porównam przedtem a teraz to wolę siebie teraz 55kg było.Ja w 1 ciąży ponad 20 [emoji24] z 47 na 69. Masakra. Teraz się boję że znowu tak będzie. Tylko z tym że teraz tak sobie przytyłam do 57 i dobrze się czuje . Jak sobie pomyślę że byłam 10 kg lżejsza to widzę szkielet hehe.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Sprzęt dobry, pokazywał mi wszystko na świetnym powiększeniu, jeszcze szukał tego zarodka, też był zdziwiony. Bliźniaków też się boje. Muszę odpocząć...
Sen dobrze Ci zrobi... Jeśli oczywiście uda Ci się zasnąć...Sprzęt dobry, pokazywał mi wszystko na świetnym powiększeniu, jeszcze szukał tego zarodka, też był zdziwiony. Bliźniaków też się boje. Muszę odpocząć...
Oczywiście że nie jest ważna. Tylko rozmawiamy jak można przytyć dużo w jednej a w drugiej mniej. A po za tym każdy temat dobry.Ja zaczynam ciążę z wagą 71 więc nie rozumiem tych dylematów. Tym bardziej,że nie wagą jest istotna w tej chwili...
Kochanego ciałka nigdy nie za wiele [emoji4]szczególnie jak druga osóbka rośnie w nas [emoji64]Ja zaczynam ciążę z wagą 71 więc nie rozumiem tych dylematów. Tym bardziej,że nie wagą jest istotna w tej chwili...