@dareczka1994 @Siwajoa dzięki za pocieszenie
reklama
G
gosc 15
Gość
Wiem ze wyjdzie ze się wymadrzam ale na pewno będzie ok ☺ ja tez się strasznie nakrecalam i mialam glupie mysli przed badaniem, nie mam wiele dolegliwosci a w sumie to prawie zadnych wiec od razu panika ze cos nie tak a dzidzia pięknie rosnie jak się okazało ☺ jestem pewna ze tak będzie u Ciebie. Czekam na dobre wiadomości jutro
Ja mam tak samo w tej ciąży nie mam żadnych dolegliwości a z pierwszym synem i drugim to z lazienki nie wychodzilam, wszelakie zachcianki mialam. A teraz nic zupelnie
b_dob
Fanka BB :)
Ja przy ciąży z córką tez dobrze się czułam, początki byly trudne ale to ze względu na wczesniejsze poronienie ale ogolnie całą ciąże wspominam bardzo na plus ciekawa jestem kto się kryje w brzuszku tym razem. Ktoś z Was pytał o wielkość brzuszka, u mnie poki co waga nie całe 55 kg, brzuszek lekko do przodu ale to chyba bardziej jelita dają o sobie znać niz brzuszek już ciążowy. Akurat ostatnio kupilam spodnie z wysokim stanem ale ze stretchem więc mieszcze się bez problemu ☺Ja mam tak samo w tej ciąży nie mam żadnych dolegliwości a z pierwszym synem i drugim to z lazienki nie wychodzilam, wszelakie zachcianki mialam. A teraz nic zupelnie
Myszawa
Też mam prenatalne 14 marca! Nie mogę się doczekaćHej, ja po wizycie. Z dzidzią wszystko super ekstra jest, ma już 4 cm, 10tyg+6 dni ☺ lekarka się śmiała ze stoi na głowie podczas badania, ogładalam oczka, nozki, rączki...wierzcie mi ze moglabym sie podpiąć do ultrasonografu na stałe... super tak podglądnąc fasolkę. Oviecalam sobiez ze koniec z czutaniem glupot i zamartwianiem się, teraz czekam na prenatalne 14 marca, nie moge sie juz doczekać ☺
G
gosc 15
Gość
Ja prenatalne mam 6 marca. A teraz siedzie w diagonstyce bo bede robić test podwójny. Bleeee nie lubie pobierania krwi.
G
gosc 15
Gość
Ja przy ciąży z córką tez dobrze się czułam, początki byly trudne ale to ze względu na wczesniejsze poronienie ale ogolnie całą ciąże wspominam bardzo na plus ciekawa jestem kto się kryje w brzuszku tym razem. Ktoś z Was pytał o wielkość brzuszka, u mnie poki co waga nie całe 55 kg, brzuszek lekko do przodu ale to chyba bardziej jelita dają o sobie znać niz brzuszek już ciążowy. Akurat ostatnio kupilam spodnie z wysokim stanem ale ze stretchem więc mieszcze się bez problemu ☺
Hehe właśnie też już musze garderobę zmienic na ciążowa bo mnie wszystko uciska i przeszkadza
U
użytkownik 180176
Gość
To moja pierwsza ciąża i powiem wam ,ze prawie cały trymestr przelezalam i wymiotowalam . Nie mialam totalnie siły. Z dnia na dzień im bliżej było drugiegontrymestru , który zaczęłam dziś nabieralam sil i juz tak nie wymiotuje.
Też jestem ciekawa co tam noszę pod serduszkiem. Nie wiem dlaczego , ale czuję , ze to chłopiec , ale jeśli okaże się ,ze intuicja zawiodła i będzie dziewczynka to i tak przyjmę , i tak będę kochała bardzo mocno.
Pani doktor powiedziała ,ze może na święta się dowiemy jak dobrze pójdzie czy to chłopiec , czy dziewczynka
Dziewczyny jesteście na zwolnieniu ? Chodźcie prywatnie czy na nfz do lekarza ?
Też jestem ciekawa co tam noszę pod serduszkiem. Nie wiem dlaczego , ale czuję , ze to chłopiec , ale jeśli okaże się ,ze intuicja zawiodła i będzie dziewczynka to i tak przyjmę , i tak będę kochała bardzo mocno.
Pani doktor powiedziała ,ze może na święta się dowiemy jak dobrze pójdzie czy to chłopiec , czy dziewczynka
Dziewczyny jesteście na zwolnieniu ? Chodźcie prywatnie czy na nfz do lekarza ?
Myszawa
Hej,
ja na zwolnienie idę po 14 tyg., czyli jeszcze marzec przepracuję, chodzę na nfz, ale byłam na jednej wizycie prywatnie, bo na nfz mnie lekarz wkurzył i nie wiem czy nie zmienię, albo będę chodzić dwutorowo-nie uśmiecha mi się wydawać na każdą wizytę 150 zł a jeszcze kupa kasy na badania, ale specjalista jest na prawdę dobry. Zobaczę za 2 tyg. po prenatalnych. Właśnie wczoraj mi powiedział, że za 2 tyg. już będzie można określić płeć na 80%, szybko, prawda?
ja na zwolnienie idę po 14 tyg., czyli jeszcze marzec przepracuję, chodzę na nfz, ale byłam na jednej wizycie prywatnie, bo na nfz mnie lekarz wkurzył i nie wiem czy nie zmienię, albo będę chodzić dwutorowo-nie uśmiecha mi się wydawać na każdą wizytę 150 zł a jeszcze kupa kasy na badania, ale specjalista jest na prawdę dobry. Zobaczę za 2 tyg. po prenatalnych. Właśnie wczoraj mi powiedział, że za 2 tyg. już będzie można określić płeć na 80%, szybko, prawda?
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Czyli za 2 tygodnie będziesz w 12 tygodniu ?
No to zależy od lekarza , czy ma doświadczenie , od dzieciątka , czy już ma rozwinięte narządy płciowe .
Mnie w 12 tygodniu nie chciała powiedzieć , bo nie chciała gdybac.
No to zależy od lekarza , czy ma doświadczenie , od dzieciątka , czy już ma rozwinięte narządy płciowe .
Mnie w 12 tygodniu nie chciała powiedzieć , bo nie chciała gdybac.