8 tc. Ciąża obumarla wg usg 2 tygodnie temu. Siedzę rycze i nie mogę się pozbierac.Przykro mi, ktory tydzien?
reklama
Rozumiem cie, tez przez to przechodzilam.. to bylo 8 lat temu a pamietam kazdy szczegol dokladnie. Bol przemija z czasem.. probuj dalej, nastepnym razem sie uda8 tc. Ciąża obumarla wg usg 2 tygodnie temu. Siedzę rycze i nie mogę się pozbierac.
PauLinA.91
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro Trzymaj się jakośDostałam dziś krwawienie. Poleciałam duchem do lekarza. Ciąża obumarla.
Nie takie walentynki sobie wymarzylam
Alicja1912
Zaciekawiona BB
Strasznie mi przykro........ Współczuję Ci cholernie....... Czas jest lekarstwem na wszytsko8 tc. Ciąża obumarla wg usg 2 tygodnie temu. Siedzę rycze i nie mogę się pozbierac.
Alicja1912
Zaciekawiona BB
Czyli muszę zpauzować z tymi kąpielami
Dostałam dziś krwawienie. Poleciałam duchem do lekarza. Ciąża obumarla.
Przykro mi
Bardzo mi przykro trzymaj się!!!Dostałam dziś krwawienie. Poleciałam duchem do lekarza. Ciąża obumarla.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny pytanie z innej beczki. Moze kojarzycie które maja L4.
Moja koleżanka jest w ciąży, zwolnienie lekarskie ma do jutra a wizytę dopiero w poniedziałek... Orientujecie się czy lekarz przyjmując ją w poniedziałek może wypisać L4 do tyłu od piątku? (Wiem ze może 3dni do tylu, ale nie wiem co w sytuacji jak nastaje weekend)
Obiecałam ze się zorientuje bo ona juz panikuke bo wszędzie różnie piszą...
Moja koleżanka jest w ciąży, zwolnienie lekarskie ma do jutra a wizytę dopiero w poniedziałek... Orientujecie się czy lekarz przyjmując ją w poniedziałek może wypisać L4 do tyłu od piątku? (Wiem ze może 3dni do tylu, ale nie wiem co w sytuacji jak nastaje weekend)
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Witam dziewczyny [emoji2]
Piszę do Was o grupie zamkniętej. Aby się do niej dostać musicie mieć 30postow udzielać się tu na grupie-taki regulamin. Osoby z ilością 0 postów nie będą przyjmowane.
Zgłaszać się proszę do mnie na pirv. Nie odpowiadam na te wiadomości. Co poniedziałek wysyłam listę zgłoszeń i do środy powinniście mieć linka z dostępem do grupy zamkniętej.
Pozdrawiam [emoji2]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd wiadomo ile mam postów w tym forum?! Ogólnie mam ponad 1200
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Na spokojnie może wypisać L4 w poniedziałek obowiązujące od zeszłego piątku. Jakby nie patrząc są to 3 dni wstecz.Dziewczyny pytanie z innej beczki. Moze kojarzycie które maja L4.