reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Znam ten ból :oo: też uwielbiam gorące kąpiele. Kupiłam termometr i nie przekraczam 38,5 stopni. Nie jest to woda jaką lubię ale da się wytrzymać. Fakt ze nie leżę już w wannie tak długi jak do tej pory ale czego się nie robi :-D

reklama
Ja też uwielbiam gorącą wodę. Czasem pozwolę sobie na cieplejszą pod prysznicem ale ogólnie słyszałam, że nie powinno się brać gorących kąpieli.

Tez uwielbiam gorące kąpiele, a tymczasem ginekolog zabroniła mi ich i pozwala tylko na prysznic. Nie wiem czy to związane z ciążą czy z torbielą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nic nie moge i nie moglam zrobic.. to trzeci raz, bylam przygotowana ze tak sie moze zdarzyc.. teraz badania, przygotowania, odpowiednie leczenie i kojenym razem musi byc juz dobrze, nie trace nadziei!

Powodzenia! Ja stracilam jedno, potem urodzilam corke z choroba genetyczna, a pozniej 4 lata nie moglam zajsc w ciaze. W koncu sie udalo i jestem w 10 tygodniu, wierze ze i Tobie sie uda!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A to nie jest przypadkiem tak ze na zwolnienie mozesz isc odrazu ale jesli urzad nie wyda na to zgody po 6tyg to poprostu nie wyplaca zadnego wynagrodzenia? Norwegia ma podobny system do szwedzkiego wiec dlatego pytam
Mozliwe ze tak jest, ale jesli dostane odmowe a zapewne tak bedzie, to bede i bez pracy i bez zasilku.. a za cos musze zyc. Jestem sama z corka

Dostałam dziś krwawienie. Poleciałam duchem do lekarza. Ciąża obumarla.
Nie takie walentynki sobie wymarzylam

reklama
Do góry