7tydz serduszko bije ale są ślady odklejania trofoblastuW którym miesiącu jesteś???
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7tydz serduszko bije ale są ślady odklejania trofoblastuW którym miesiącu jesteś???
Trzymam kciuki Żeby było wszystko dobrze ja 5-6 W środę idę do lekarza pierwszy raz . Stresuje się strasznie..7tydz serduszko bije ale są ślady odklejania trofoblastu
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to wiem jak dzidzia rośnie i to bardzo szybko w ciągu tyg miałam 3 razy USG wiec dziewczyny z dnia na dzień sytuacja się zmienia@Alkihisa , życzę Ci, żeby się ładnie wszystko przykleiło z powrotem
A ja jeszcze w niewiedzy czy bije serduszko i czy dzidzia jest i się rozwija. Do wtorku to ja oszaleję...
a dlaczego taka reakcja mamy?? przepraszam ze pytam ale jak dla mniedziwna, bo babcie sie raczej ciesza....My powiemy na dniach. Tyle, że co innego dla mnie mówić znajomym, bo oni się pewnie ucieszą, a co innego rodzicom. Moja mama od dawien dawna bardzo na nie. Grozi, że nie będziemy się spotykać itp. Tak jakby mi na tym zależało...
Mimi - odpuść mężowi, jak dla mnie przesadzasz. Nie jego wina, że się teściowa tak zachowuje. Może na przyszłość powiedz mu, żeby nie włączał w to mamy? Mężczyznom trzeba wszystko mówić wprost.