reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

witajcie w czwartek byłam zapisac sie na prenatalne termin na 01.03 wiec 12 tydzień ,dzisiaj czuje sie o niebo lepiej niż wczoraj .mam na cos ochotę i nie wiem na co ?????!!!!!! witam wszystkie nowe wrześniowe mamusie gratuluje serduszek i zyczę powodzenia w dzisiejszych wizytach .......moj brzuszek troszke sie zaokrąglił ,jestem szczupła i da sie poznac ze jest odstający ,a wieczorem rzeczywiscie 5 miesiac

reklama
Cześć dziewczynki ,ja właśnie mam mega dziś powera,wysprzatalam całe mieszkanie,wyszorowalam prysznic,zjadłam dwa razy frytki i pierś w papirusie,poprostu odlot:rofl:idę z psem na spacer no i chyba spać:happy:miłego popołudnia życzę

U mnie ostatnio słodkie jest feee... Za to oliwki, ogóreczki konserwowe i ser feta mhmmmmmmmm.... Chodzą za mną frytki, pizza, burgerki i inne fast foody ale staram się ograniczać ;)
Co do hormonów to chyba też na mnie bardzo działają. Bo jak mi dzisiaj przyszło tą nową szkolić to myślałam że się albo popłaczę albo ją długopisem zadźgam :D
Tyle się u mnie ludzi na szkolebia przewinęło a dzisiaj jakoś myślałam że nie zdzierżę :D

Wotam dziewczyny [emoji4]

Wiolus-daj zmac co i jak [emoji6]

A ja mam stracha noe wiem przed czym w sumie ale ciagle mam takie uczucie w srodku jakbym sie czegos bala...sama mysl o porodzoe mnoe paralizuje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ostatnio słodkie jest feee... Za to oliwki, ogóreczki konserwowe i ser feta mhmmmmmmmm.... Chodzą za mną frytki, pizza, burgerki i inne fast foody ale staram się ograniczać ;)
Co do hormonów to chyba też na mnie bardzo działają. Bo jak mi dzisiaj przyszło tą nową szkolić to myślałam że się albo popłaczę albo ją długopisem zadźgam :D
Tyle się u mnie ludzi na szkolebia przewinęło a dzisiaj jakoś myślałam że nie zdzierżę :D

a ja moge wszystko ale tak kiszone...mniam mniam sa i lody ode mnie z pracy-koniecznie z podwojnym karmelem..... i frytki dobre sa a chodza zamna swoje tylko mnie sie nie chce ziemniaków obierac...eh

jak jeszcze pracowalam to sie poplakalam ze nie poszlam na przerwe tylko kolezanka.......

pozytywne myslenie podobno pomaga.....

reklama
A ja mam stracha nie wiem przed czym w sumie ale ciagle mam takie uczucie w srodku jakbym sie czegos bala...sama mysl o porodzie mnie paralizuje

Rozumiem bo tez taki paniczny strach we mnie siedzi...a niby wiem co to bedzie...3 CC :(
ale to nie o porod strach tylko no nie wiem o dziecko, zdrowie jego itp...

Do góry