reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczynki jej perspektywa ze mam zwolnienie na dwa tygodnie i nic nie muszę robić [emoji85][emoji23] tylko wolałabym nie wymiotować :)

Czy wam już brzuszki się chodź trochę uwidoczniły ? U mnie nic a nic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie troszkę.. Ale wieczorem to 5miesiac

Mój szef dzisiaj gdy brałam zgrzewke energetyków
"No chyba Pani oszalala, proszę to zostawić, Adrian (kolega ze zmiany) pomóż Pani Oli" hehe
I śmieje się że mnie że ciągle coś do buzi wpycham.
Także jest spoko.

piu3w1d3gdjez5tu.png
I prawidłowo;)

Ewarut- nie złość się, to nie Twoja wina. Warto być dla siebie dobrą.
Mój M mówi,że jestem praktycznie nieobecna. A Ja nie dość ,że ciśnienie dziś 80/50 a wczoraj 70/50 to jeszcze non stop bym spała. Już nawet syna chyba zaniedbuje z braku sił.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój M mówi,że jestem praktycznie nieobecna. A Ja nie dość ,że ciśnienie dziś 80/50 a wczoraj 70/50 to jeszcze non stop bym spała. Już nawet syna chyba zaniedbuje z braku sił.

Strasznie niskie.. A co twój lekarz na to??

Wczoraj wieczorem ochota mnie naszła na lays paprykowe, jak szedł mój że śmieciami to mi kupił, zjadłam parę i mówię mu że bez smaku i czy są jeszcze te lody bakaliowe, ten mówi że są i "co? Nałożyć ci?" Odpowiedziałam że Tak, pomyślał i wziął całe opakowanie, wchodzi do pokoju i mówi "ocho, zaczynają się zachcianki, lubię to!" Hahaha

piu3w1d3gdjez5tu.png
No prawie ta sama datą co ja:-p ja wczoraj jedząc szarlotkę myślałam o zupie pomidorowej A zanim zdążyłam zrobić listę zakupów to stwierdziłam że jednak nie..jednak frytki..No A po frytkach najlepszy snickers:-p:laugh2::laugh2:

Strasznie niskie.. A co twój lekarz na to??
Lepsze takie niż wysokie. Mam pozwolenie na kawę jedną dziennie. Nic nie mogą zrobić . Wczoraj już nawet dzwoniłam na pogotowie powiedzieli że nie mam się czym martwić.

reklama
Lepsze takie niż wysokie. Mam pozwolenie na kawę jedną dziennie. Nic nie mogą zrobić . Wczoraj już nawet dzwoniłam na pogotowie powiedzieli że nie mam się czym martwić.

Ewarut, a próbowałaś jakiejś aktywności fizycznej? Basen, spacery, lekkie ćwiczenia aerobowe? Pewnie pomogłoby trochę na to niskie ciśnienie.

f2w3rjjgrz97x0lc.png

Do góry