reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hmm ja mam tak etapami najpierw boli mnie pecherz później jak chodzę siku to szczypie piecze mam straszne parcie i do tego mam mega gorączkę zawsze wychodziło mi od razu z.moczu jak coś nie tak, a i miałam piasek w nerkach ale miesiąc przed ciążą byłam prywatnie u lekarza miałam zrobione wszystkie badania to zszedł, ogólnie też co jakiś czas kontroluje nerki bo coś mam z kielichem nawet dokładnie nie wiem co [emoji16] bo ogólnie chorowity człowiek jestem

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No to mamy podobnie. Grunt to trafić na dobrego lekarza. Często bagatelizują.
To teraz w ciszy musimy się bardzo pilnować.

reklama
No to mamy podobnie. Grunt to trafić na dobrego lekarza. Często bagatelizują.
To teraz w ciszy musimy się bardzo pilnować.
Dlatego jadę na tę prenatalne i mnie w mieście trudno o dobrego specjalistę tak mi radziła lekarka mówi że radzi to wszystkim pacjentkom bo jak coś to żeby nie rodzić u nas

Dlatego jadę na tę prenatalne i mnie w mieście trudno o dobrego specjalistę tak mi radziła lekarka mówi że radzi to wszystkim pacjentkom bo jak coś to żeby nie rodzić u nas

A robisz te "głębsze" prenatalne czy takie podstawowe?
I który to szpital taki renomowany u Was [emoji23]?

Jezu a ja nic nie mogę jeść umieram wręcz :( czy to bardzo złe jak jestem o samym chlebie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie krew i usg, ja z Przemyśla jeden szpital tylko do Rzeszowa jadę na prenatalne bo u nas nie robią

Rozumiem. W razie w to będziesz jechać rodzic do Rzeszowa? A masz tam lekarza?
Powiem Ci, że ja od urodzenia mieszkam w Lublinie. Cała rodzina moja stąd pochodzi od pokoleń. A rodziłam 12km stąd. Bo w moim mieście mnie nie chcieli.
Teraz podobno jest jeszcze ciekawiej bo nawet w Świdniku nie ma miejsc, a we wrześniu rodzi się najwięcej dzieci [emoji16]. Tylko teraz mam lekarza stamtąd. Daj Boże pomoże.

Rozumiem. W razie w to będziesz jechać rodzic do Rzeszowa? A masz tam lekarza?
Powiem Ci, że ja od urodzenia mieszkam w Lublinie. Cała rodzina moja stąd pochodzi od pokoleń. A rodziłam 12km stąd. Bo w moim mieście mnie nie chcieli.
Teraz podobno jest jeszcze ciekawiej bo nawet w Świdniku nie ma miejsc, a we wrześniu rodzi się najwięcej dzieci [emoji16]. Tylko teraz mam lekarza stamtąd. Daj Boże pomoże.
Dlatego jadę na te badania bo jakby co trzebaby było szukać jakiegoś i lekarza i szpitala bo to co się teraz dzieje to jakieś cyrki są, no wiem wiem wszyscy szaleją w święta, magia świąt i te sprawy można się zapomnieć [emoji16][emoji16][emoji23]

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty. :biggrin2:

U nas raczej koniec.
Od rana przy każdej wizycie w toalecie krew na papierze. Może bym jeszcze myślała, że oczyszcza się po pierwszym bliźniaku... ale wczorajsze serduszko drugiej fasolki ledwo biło, ciąża młodsza o dwa tygodnie, więc czekam na krwawienie.
Wizyta za dwa tygodnie, ale prawdę mówiąc nastawiam się na powrót do pracy, do gniazda męskich żmij... Nie mówiłam im o ciąży.
Nie wiecie dziewczyny czy po poronieniu dają L4?

Nie poddawaj się jeszcze. Może będzie dobrze. Trzymam kciuki!

reklama
Po mnie też już zaczyna być widać

Załączniki

• IMG_20180130_134059-768x1024.jpg
    IMG_20180130_134059-768x1024.jpg
    98,4 KB · Wyświetleń: 137
Do góry