reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej hej u nas też przygotowania do chrzcin i świąt. Marcel dziś skończył 3 miesiące, ale też czas leci! Ostatnio budzi mi się często w nocy :( a już tak ładnie spał, przechwalilam chyba.

Byłam u fryzjera ale nie jestem zadowolona, zupełnie co innego mam na głowie niż chciałam..

Wspolczuje. Ja mam jedna fryzjerke moja zaufana. Na wlasny slub nie mialam fryzury probnej tylko weszlam w dzien slubu i mowie „Kamila wez zrob mi cos co bedzie pasowalo do sukni i welonu i mojej geby” pokazalam zdjecia, wyczarowala w pol godziny cos fantastycznego.
Tyle ze mam problem psychiczny przez niani do innego nie pojde. Teraz rok w Polsce nie bylam i nie poszlam tutaj do fryzjera. Ide dopiero w Polsce za tydzien po swietach. Dobrze ze rok temu zeszlam z ombre i nalozylam farbe koloru naturalnych wlosow to nie znac ani odrostu ani blondu[emoji23] jedynie koncowki zmeczone zyciem

Wg WHO można zacząć po 6 mc wcześniej było po 4 mc. Ja swojej powoli daje próbować, ma 4,5 mc, zaczęłam od jabłuszka, jabłko dynia, śliwka, trochę soczku jabłko marchew. Może poczekała bym jeszcze ale ma problemy z kupą, a to trochę pomaga. Jest tylko na piersi, bez smoczka i butelki też nie akceptuje (ona nie ja). Wszystko łącznie z sokiem czy herbatką podaje łyżeczka. Oczywiście odczekuje i obserwuje czy nic się z nią nie dzieje przy nowości. Za jakiś mc pomyślę o brokułach (z koperkiem najlepiej), ziemniaku itp.

reklama
Do góry