O to ładnie skoro się przekręcił. Mój tak wysoko nóg właśnie nie podnosi żeby się na bok gibnac... Hmmm... 27 idziemy do neurologa to zapytam. Z brzucha na plecy często się przekręca, jak mu się znudzi to skubaniec rękę prostuje i tak buja głową aż się przekula. Myślałam że to wzmożone napięcie mięśniowe, ale byłam z nim u fizjo i niby wszystko gra.Wiesz co mój potrzyma kilka sekund i opuszcza A nie wiem jak długo powinien trzymać w górze. Jeszcze nie przejreca się na plecki z brzuszka A z pleców na bok to chyba ostatnio raz było i to raczej przypadkiem jak nogi w górze trzymal...
reklama
Ja bym się nie martwiła. Skoro z brzucha na placki daje radę to i z pleców ogarnie. Nic od linijki nie jest. Zapytać możesz skoro będziesz ale sądzę że żadnego powodu do martwienia się nie bedzieO to ładnie skoro się przekręcił. Mój tak wysoko nóg właśnie nie podnosi żeby się na bok gibnac... Hmmm... 27 idziemy do neurologa to zapytam. Z brzucha na plecy często się przekręca, jak mu się znudzi to skubaniec rękę prostuje i tak buja głową aż się przekula. Myślałam że to wzmożone napięcie mięśniowe, ale byłam z nim u fizjo i niby wszystko gra.
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Hej dziewczyny , chciałabym złożyć Wam i Waszej rodzinie , spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego ROKU 2019. Najważniejsze zdrówko A reszta jakoś damy radę . [emoji7][emoji319][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Dzięki. [emoji4]Ja bym się nie martwiła. Skoro z brzucha na placki daje radę to i z pleców ogarnie. Nic od linijki nie jest. Zapytać możesz skoro będziesz ale sądzę że żadnego powodu do martwienia się nie bedzie
Wzajemnie Katarzyna. Wesolych Swiat [emoji7] [emoji8][emoji318]Hej dziewczyny , chciałabym złożyć Wam i Waszej rodzinie , spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego ROKU 2019. Najważniejsze zdrówko A reszta jakoś damy radę . [emoji7][emoji319][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Klaudia97
Aktywna w BB
Cześć! Chwilę się nie odzywalam, ale wizyta u fizjo, niby mała Asymetria, skierowanie na szpital na 2 tygodnie, żeby pokazali jak ćwiczyć, ale pójdę prywatnie. Bo nie widzi mi się siedzieć w szpitalu, gdzie zajęcia trwają godzinę dziennie i jeszcze zapłacić 16 za dobę :/
Klaudia jak już będziecie po zajęciach daj znać jakie to ćwiczenia. Tak z ciekawości. U nas asymetrię fizjo wykluczyla ale mały jednak preferuje jedną stronę i chciałabym zapobiegać.Cześć! Chwilę się nie odzywalam, ale wizyta u fizjo, niby mała Asymetria, skierowanie na szpital na 2 tygodnie, żeby pokazali jak ćwiczyć, ale pójdę prywatnie. Bo nie widzi mi się siedzieć w szpitalu, gdzie zajęcia trwają godzinę dziennie i jeszcze zapłacić 16 za dobę :/
Zdjęcia cuuudneee!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
BosaStopa87
Fanka BB :)
O ty też już do pracy wracasz? Musisz czy chcesz? Z kim malucha zostawiasz? Bo w żłobku to chyba nie ma szans żeby czym innym niż butelka karmili...?
Chce wrócić. Mlody zostanie z moja Mama.
reklama
Klaudia97
Aktywna w BB
Po świętach się umówię to dam znaćKlaudia jak już będziecie po zajęciach daj znać jakie to ćwiczenia. Tak z ciekawości. U nas asymetrię fizjo wykluczyla ale mały jednak preferuje jedną stronę i chciałabym zapobiegać.
Zdjęcia cuuudneee!!! [emoji7][emoji7][emoji7]