reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam sie. Mloda jak skonczyla 2 mies to sie dosc uspokoila. Kolek dwa wieczory nie bylo. Wczoraj super pospala i udalo nam sie do knajpki ze znajomymi wyskoczyc. Wieczorem odpalilam tule. Dorosla w koncu spala godzinke a ja moglam sobie poogarniac. Dzis bioderka jutro szczepienie wkoncu. Mam cykora.

Załączniki

• IMG_20181112_183947_737.jpg
    IMG_20181112_183947_737.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 163
reklama
Aaaaa "herbatki daj" to hasło teściowej nie schodziło z ust... A może banana jej daj zmielonego... A najlepszy hit na koniec : "na noc to powinnaś dawać sztuczne mleko bo jest slodsze i smaczniejsze niż pierś i Wiktoria spać lepiej będzie w nocy" hmmm WTF. Rozumiem Cię doskonale
Okropne są te teściowe , wiedzą jak to jest mieć dzieci i zamiast pomóc to tylko utrudniają . A moja też gada o dokarmianiu, bo ja to tylko mleko i mleko . Ehhh karmię piersią i nie zamierzam niczym dokarmiać na chwilę obecną , a ona swoje . Bo 1 grudnia będzie miał 3 miesiące i jej dzieci wtedy już jadły ziemniaki z sosem ...

My jutro do kolejnego okulisty... A maly dzis tak pospal, ze bylismy na spacerze,ze spaceru przenieslismy go do fotelika, pojechaliamy na obiad na miescie, przenieslismy do wozka, po obiedzie na deser lodowy, znowu przeniesienie do fotelika i do samochodu i po ponad 3 godzinach dopiero w domu sie obudzil jak go rozebralismy. A teraz juz spi na noc, takze nie narzekam :)
Ale ładnie spał :) fajnie że mogliście spokojnie zjeść wspólny obiad :)

Zamówiłam klusce taką bajere na uchwyt do fotelika i grzechotkę na pasku zaczepianą na rączkę
Też mam coś podobnego :D
Też mam coś podobnego, po młodszym synu mi zostało [emoji5]
Ja dopiero w łóżku.
Chyba mi się zapalenie pęcherza przyplątało. Czuje parcie na siusiu ale jak idę to parę kropelek aby.
Eh.
Uuu współczuję, zdrówka życzę [emoji8]

Witam sie. Mloda jak skonczyla 2 mies to sie dosc uspokoila. Kolek dwa wieczory nie bylo. Wczoraj super pospala i udalo nam sie do knajpki ze znajomymi wyskoczyc. Wieczorem odpalilam tule. Dorosla w koncu spala godzinke a ja moglam sobie poogarniac. Dzis bioderka jutro szczepienie wkoncu. Mam cykora.
Jak fajnie że mała już spokojniejsza :) teraz będzie tylko lepiej :)
A Ty świetnie wyglądasz , jesteś bardzo ładną kobietą :)

Ja już bólu nie czuje. Czasem wieczorem po chodzeniu w spodniach czuje jak mnie mrowi skóra.
Seksy już były :tak:
Ale ja z gumkami to się nie czuje bezpiecznie więc będzie trzeba wmontować blache miedzianą.

Pytanie mam.
Czy to jest jakoś potwierdzone że po porodzie sn ale w szczegóolności cc jak sie karmi piersią jest się ''chronionym'' od ciąży przez pół roku?
@StarAnia chyba pisała coś na ten temat?
edit: Ja i tak się zabezpieczam ale pytam z ciekawości
Ja nie wiem ile w tym prawdy ale nie byłoby tzw. "Co rok to prorok" gdyby ta ochrona była taka supcio ;)

Ja nie mam chrzestnego i wymyślam z różnych stron i nic:( albo nie mogą albo tacy po 40stce to nie chcemy bo chrzestna będzie miała 15 lat...

My chrzciny na wakacje jakoś
Ja chciałam najpóźniej w sylwestra no ale... I nie wiem czy skoro można nie będzie miał tylko chrzestnego. Nie chcę wybierać na siłę czy obciążać drugi raz tej samej osoby...

reklama
Do góry