reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam sie. Mloda jak skonczyla 2 mies to sie dosc uspokoila. Kolek dwa wieczory nie bylo. Wczoraj super pospala i udalo nam sie do knajpki ze znajomymi wyskoczyc. Wieczorem odpalilam tule. Dorosla w koncu spala godzinke a ja moglam sobie poogarniac. Dzis bioderka jutro szczepienie wkoncu. Mam cykora.

Załączniki

• IMG_20181112_183947_737.jpg
    IMG_20181112_183947_737.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 167
reklama
Aaaaa "herbatki daj" to hasło teściowej nie schodziło z ust... A może banana jej daj zmielonego... A najlepszy hit na koniec : "na noc to powinnaś dawać sztuczne mleko bo jest slodsze i smaczniejsze niż pierś i Wiktoria spać lepiej będzie w nocy" hmmm WTF. Rozumiem Cię doskonale
Okropne są te teściowe , wiedzą jak to jest mieć dzieci i zamiast pomóc to tylko utrudniają . A moja też gada o dokarmianiu, bo ja to tylko mleko i mleko . Ehhh karmię piersią i nie zamierzam niczym dokarmiać na chwilę obecną , a ona swoje . Bo 1 grudnia będzie miał 3 miesiące i jej dzieci wtedy już jadły ziemniaki z sosem ...

My jutro do kolejnego okulisty... A maly dzis tak pospal, ze bylismy na spacerze,ze spaceru przenieslismy go do fotelika, pojechaliamy na obiad na miescie, przenieslismy do wozka, po obiedzie na deser lodowy, znowu przeniesienie do fotelika i do samochodu i po ponad 3 godzinach dopiero w domu sie obudzil jak go rozebralismy. A teraz juz spi na noc, takze nie narzekam :)
Ale ładnie spał :) fajnie że mogliście spokojnie zjeść wspólny obiad :)

Zamówiłam klusce taką bajere na uchwyt do fotelika i grzechotkę na pasku zaczepianą na rączkę
Też mam coś podobnego :D
Też mam coś podobnego, po młodszym synu mi zostało [emoji5]
Ja dopiero w łóżku.
Chyba mi się zapalenie pęcherza przyplątało. Czuje parcie na siusiu ale jak idę to parę kropelek aby.
Eh.
Uuu współczuję, zdrówka życzę [emoji8]

Witam sie. Mloda jak skonczyla 2 mies to sie dosc uspokoila. Kolek dwa wieczory nie bylo. Wczoraj super pospala i udalo nam sie do knajpki ze znajomymi wyskoczyc. Wieczorem odpalilam tule. Dorosla w koncu spala godzinke a ja moglam sobie poogarniac. Dzis bioderka jutro szczepienie wkoncu. Mam cykora.
Jak fajnie że mała już spokojniejsza :) teraz będzie tylko lepiej :)
A Ty świetnie wyglądasz , jesteś bardzo ładną kobietą :)

Ja już bólu nie czuje. Czasem wieczorem po chodzeniu w spodniach czuje jak mnie mrowi skóra.
Seksy już były :tak:
Ale ja z gumkami to się nie czuje bezpiecznie więc będzie trzeba wmontować blache miedzianą.

Pytanie mam.
Czy to jest jakoś potwierdzone że po porodzie sn ale w szczegóolności cc jak sie karmi piersią jest się ''chronionym'' od ciąży przez pół roku?
@StarAnia chyba pisała coś na ten temat?
edit: Ja i tak się zabezpieczam ale pytam z ciekawości
Ja nie wiem ile w tym prawdy ale nie byłoby tzw. "Co rok to prorok" gdyby ta ochrona była taka supcio ;)

Ja nie mam chrzestnego i wymyślam z różnych stron i nic:( albo nie mogą albo tacy po 40stce to nie chcemy bo chrzestna będzie miała 15 lat...

My chrzciny na wakacje jakoś
Ja chciałam najpóźniej w sylwestra no ale... I nie wiem czy skoro można nie będzie miał tylko chrzestnego. Nie chcę wybierać na siłę czy obciążać drugi raz tej samej osoby...

reklama
Do góry